5 april – Open dag basisscholen gem. Apeldoorn

Op woensdag 5 april van 9.00 tot 12.00 uur is er open dag op vrijwel alle basisscholen in Apeldoorn. U als ouder(s) of verzorger(s) zijn deze ochtend van harte welkom om basisscholen te bezoeken. Op laagdrempelige wijze ontvangen de scholen u en uw kind(eren) om informatie te geven over de wijze waarop zij onderwijs geven, de schoolcultuur en de gang van zaken op de school.

In elke wijk van Apeldoorn is er keuze uit meerdere basisscholen. Op www.basisscholenapeldoorn.nl ziet u in één oogopslag welke basisscholen bij u in de buurt open dag houden. Dit kan met behulp van een vooraf in te stellen maximale loop- of fietsafstand vanaf het huisadres of op basis van criteria als onderwijsvorm of identiteit. Kent u alleen enkele basisscholen van naam? Dan is een bezoek aan deze website zeker de moeite waard.

Ook MAM’s Kinderopvang doet mee aan deze open dag! U kunt de ruimtes van het KDV en/of BSO bekijken en de MAM’s Expert is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

MAM’s is aanwezig bij: PCBO De Diamant in de wijk Zuidbroek, PCBO De Kring, Hertog van Gelre, Anne Frankschool Apeldoorn, Sint Victor, PC Montessorischool Passe Partout De Rank/Kerschoten en PC Montessorischool Passe Partout.

Reserveer dus woensdagmorgen 5 april aanstaande in uw agenda voor de open dag basisscholen. U bent van harte welkom.

MAM’s wenst u veel plezier bij het bezoeken van de scholen.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact