Aankomende week gaan we bij MAM’s Jachtlaan gezond broodbeleg uitproberen

Aankomende week gaan we bij MAM’s Jachtlaan gezond broodbeleg uitproberen: Madaga groentjespret.

Slim! Met Groentjespret lekker meer groente binnen

Er is steeds minder variatie in hartig broodbeleg. En dat terwijl juist steeds meer ouders een gezonde, lekkere lunch voor hun kleintje willen. Twee grote favorieten, smeerkaas en smeerworst, heeft het Voedingscentrum van de lijst geschrapt. Tijd dus voor een nieuwe generatie broodbeleg!

Het is onze koks gelukt: smeerbare groentespreads voor op de boterham. Zonder stukjes, in drie smaken waar kleintjes hun lippen bij aflikken. We noemen ze daarom Groentjespret!

Verse groente met een vleugje fruit en niets anders
100% biologisch
Makkelijk smeerbaar op de boterham
Ook voor de allerkleinsten
Eén bakje per groep is voldoende

Groentjespret tomaat & rode biet

De meeste kleintjes zijn dol op tomaten. Mooi zo, die staan bol van de anti-oxidanten. We combineren ze met rode biet, worteltjes en zachte witte bonen. Plus een beetje appel voor een friszoet accentje. Een spannende, gezonde mix met een vrolijke kleur, zo gaan die mondjes wel open!

 

Groentjespret zoete aardappel & olijven

Olijven zijn super: tjokvol goede vetten en voedingsstoffen. Maar iets te uitgesproken om onze kleintjes te verleiden. Daarom mixen we ze met zoete aardappel. Samen met boontjes wordt het feest compleet. En dat kneepje sinaasappelsap en vleugje basilicum maakt van elke peuter een fijnproever.

 

Groentjespret doperwtjes & sperziebonen

Er zijn kinderen die rauwe erwten eten, zo uit de moestuin. Maar de meeste vinden dit lekkerder: witte bonen, groene bonen en erwten dwars door elkaar. Plus een beetje citroen, basilicum en olijfolie. Samen goed voor het halve alfabet aan vitamines en tot de rand gevuld met eiwitten

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact