MAM’s De Kring Sinterklaasfeest 2013

Madrid, 25 november 2013

Uitnodiging voor het MAM’s Sinterklaasfeest 2013

 

Aan alle lieve kinderen van MAM’s,

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met zijn zwarte Pieten weer aangekomen in Nederland. Wat was het leuk om Sinterklaas en al zijn  pieten weer te zien. We hebben allemaal veel zin in het feest. Die lieve Sinterklaas met zijn grappige Pieten, die zulke mooie kunstjes kunnen doen.

Ook bij MAM’s zullen we gaan genieten van een gezellig sinterklaasfeest. Je kunt deze middag je pietendiploma halen, je schminken tot piet, een pietenmuts knutselen en er zal een fotoshoot zijn waar je verkleed als piet op de foto kunt. Ook zal er een speurtocht zijn die leid naar……?

Van harte nodigen wij alle kinderen van de BSO uit voor deze gezellige sinterklaas spelletjesmiddag!

 

Wie wat waar en hoe:

We vieren onze gezellige Sinterklaasmiddag op dinsdag 3 december vanaf 15.45 uur. De middag is voor alle kinderen van de BSO van MAM’s, ook als je normaal niet op dinsdag komt.

  • Het BSO Sinterklaasfeest vieren we met de kinderen (zonder de ouders).
  • Ben je op dinsdag altijd bij MAM’s, dan begint de middag zoals altijd. Je wordt opgehaald uit de klas (kleuters) of komt zelfstandig naar de kuil toe.
  • Papa en/of mama halen je zoals altijd na 17.00 uur op.
  • Kom je op dinsdag nooit naar de BSO, maar wel naar het sinterklaasfeest, kan papa of mama je opgeven bij de BSO leidsters of door te mailen naar dekring@mamskinderopvang.nl
  • Als je nooit op dinsdag naar de BSO gaat, maar wel naar het Sintfeest komt, dan verwachten we je om 15.45 uur bij MAM’s de Kring. Het feestje duurt tot ongeveer 17.00 uur, als je ouders je dan weer ophalen verloopt het helemaal goed!

Adios die Pepernoten: Sint en zijn Pieterbazen en de MAM’sjes.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact