MAM’s Epe Sinterklaasfeest BSO 2013

Madrid, 18 november 2013

Uitnodiging voor het MAM’s Sinterklaasfeest 2013

Aan alle lieve kinderen van MAM’s,

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met zijn zwarte Pieten weer aangekomen in Nederland. Wat was het leuk om Sinterklaas en al zijn  pieten weer te zien. We hebben allemaal veel zin in het feest. Die lieve Sinterklaas met zijn grappige Pieten, die zulke mooie kunstjes kunnen doen. Wij hebben Sinterklaas al gesproken en ook bij MAM’s komt er een gezellig Sinterklaasfeest!! We maken een gezellige middag met allerlei activiteiten, iets lekkers en misschien wel een verrassing.

Van harte nodigen wij dan ook alle kinderen van de BSO uit voor deze gezellige Sinterklaas viering!!

Wie wat waar en hoe:
Op dinsdag 3 december is er een gezellige middag voor de BSO kinderen van MAM’s. Dat betekent dat je ook mag komen als je op dinsdag niet naar de BSO komt. Het BSO Sinterklaasfeest vieren we met de kinderen (zonder de ouders.)
Er staat een gezellige middag op het programma met allerlei Sinterklaasactiviteiten, lekkers eten en met een verrassing.

Praktisch:
– Ben je op dinsdag altijd bij MAM’s, dan halen we je uit school. Papa en/of mama halen je zoals altijd om 17.00 uur op.
– Als je nooit op dinsdag naar de BSO gaat, maar wel naar het Sintfeest komt, dan verwachten we je om 15.30 uur bij MAM’s aan de Hoofdstraat. Het feestje duurt tot ongeveer17.00 uur, en als je ouders je dan ook weer ophalen verloopt het helemaal goed

Laat  je ons even weten of je komt? Je ouders kunnen dit doorgeven aan de groepsleiding of een mail sturen naar epe@mamskinderopvang.nl.

Adios die Pepernoten: Sint en zijn Pieterbazen en de MAMsen

Deze week mag je een (oude) schoen meenemen naar MAM’s en deze zetten. Handig om je naam op de schoen te maken.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact