Peuterinstuif

De peuterinstuif is één keer in de twee weken op dinsdag. De inloop is tussen 08.30 tot 08.45 uur, tussen 11.45 en 12.00 uur kunt u uw peuter weer ophalen. Het inloop- en het afsluitingsmoment vinden, vanuit pedagogisch oogpunt gezien, plaats in de personeelsruimte van school. Rond 9.15 uur zullen de peuters in de kleutergroep plaatsnemen en daar tot 11.30 uur het programma meedraaien..

Peuters die deel kunnen nemen zijn 3 jaar of ouder. Kosten om aan deze peuterinstuif deel te nemen zijn 12,79 per ochtend.

Het doel van de instuif is om te onderzoeken of de leeromgeving van de basisschool peuters kan stimuleren in hun ontwikkeling, zodat hun prestaties en aansluiting op de basisschool kunnen verbeteren. Daarnaast is het voor de peuters natuurlijk prachtig om te ontdekken wat er allemaal gebeurt op de basisschool. De peuterinstuif bestaat uit maximaal 16 peuters in de leeftijd van 3 jaar die bij de kleuters in de groep komen.

Wilt u met uw peuter gebruik maken van onze peuterinstuif, vul dan ons inschrijfformulier in. U staat dan ingeschreven bij de peuterinstuif totdat uw peuter 4 jaar is en naar school gaat. Wij zien u graag tegemoet bij onze peuterinstuif!

 

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact