Sinterklaasfeest

Aan alle lieve kinderen van MAM’s,

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met zijn zwarte Pieten weer aangekomen in Nederland. Wat was het leuk om Sinterklaas en al zijn  pieten weer te zien. We hebben allemaal veel zin in het feest. Die lieve Sinterklaas met zijn grappige Pieten, die zulke mooie kunstjes kunnen doen. Wij hebben Sinterklaas al gesproken en ook bij MAM’s komt er een gezellig Sinterklaasfeest!! Er komt een mooie voorstelling, een spetterende pietendisco,er zal wat lekkers zijn en misschien nog wel een mooie verrassing.

Van harte nodigen wij dan ook alle kinderen van de BSO uit  voor deze gezellige Sinterklaasvoorstelling!

Wie wat waar en hoe:

  • Voor de BSO, groep 1 t/m 4 is er een voorstelling op dinsdag 4 december om 16.00 uur bij Sport&Avontuur. We gaan daar met elkaar heen met de Sport&Avontuur bus.

De voorstelling is voor alle BSO kinderen die in groep 1 t/m 4 zitten. Dat betekent dat je ook mag komen als je op dinsdag niet naar de BSO komt.

Het BSO Sinterklaasfeest vieren we met de kinderen (zonder de ouders).

  • Ben je op dinsdag altijd bij MAM’s, dan halen we je uit school.
  • Papa en/of mama halen je zoals altijd na 17.00 uur op  bij Victoriaboys en anders om 17.30 uur bij MAM’s aan de Jachtlaan of rond 18.00 uur bij de Passe-Partout.
  • Als je nooit op dinsdag naar de BSO gaat, maar wel naar het Sintfeest komt, dan verwachten we je om 15.45 uur bij MAM’s Sport&Avontuur aan de Berghuizerweg (Victoriaboys). Het feestje duurt tot ongeveer17.00 uur, en als je ouders je dan daar ook weer  ophalen verloopt het helemaal goed. Ouders kunnen eventueel ook in een andere ruimte wachten op de kinderen.
  • Voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) van de BSO hebben we een pietendisco bij Sport&Avontuur. We gaan er heen met de Sport&Avontuurbus die dan dienst zal doen als pietenbus
    • Ben je op dinsdag altijd bij MAM’s, dan word je opgehaald bij school. Je ouders kunnen je dan ophalen vanaf 17.00 uur ophalen, bij Victoria Boys en anders om 17.30 uur bij MAM’s aan de Jachtlaan of rond 18.00 uur bij de Passe- Partout.
    • Als je nooit op dinsdag naar de BSO gaat, maar wel naar het Sintfeest komt, dan verwachten we je om 15.45 uur bij MAM’s Sport&Avontuur aan de Berghuizerweg (Victoriaboys). Het feestje duurt tot ongeveer 17.00 uur, en als je ouders je dan ophalen bij Victoria Boys, verloopt het goed.

Adios die Pepernoten: Sint en zijn Pieterbazen en de MAMsen

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact