Sinterklaasmiddag

Aan alle lieve kinderen van MAM’s,

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met zijn zwarte Pieten weer aangekomen in Nederland. Wat was het leuk om Sinterklaas en al zijn  pieten weer te zien. We hebben allemaal veel zin in het feest. Die lieve Sinterklaas met zijn grappige Pieten, die zulke mooie kunstjes kunnen doen. Wij hebben Sinterklaas al gesproken en ook bij MAM’s komt er een gezellig Sinterklaasfeest! Er komt een mooie sinterklaas voorstelling,,er zal wat lekkers zijn en misschien nog wel een mooie verrassing…

Van harte nodigen wij dan ook alle kinderen van de BSO uit voor deze gezellige Sinterklaasvoorstelling!

 

Wie wat waar en hoe:

Voor BSO MAM’s de Kring is er een voorstelling op maandag 3 december die start om 15.45 uur. De voorstelling is voor alle BSO kinderen van groep 1 t/m 8. Dat betekent dat je ook mag komen als je op maandag niet naar de BSO komt.

  • Het BSO Sinterklaasfeest vieren we met de kinderen (zonder de ouders).
  • Ben je op maandag altijd bij MAM’s, dan begint de middag zoals altijd. Je wordt opgehaald uit de klas of komt zelfstandig naar de kuil toe.
  • Papa en/of mama halen je zoals altijd na 17.00 uur op.
  • Als je nooit op maandag naar de BSO gaat, maar wel naar het Sintfeest komt, dan verwachten we je om 15.35 uur bij MAM’s de Kring. Het feestje duurt tot ongeveer 17.00 uur, als je ouders je dan weer ophalen verloopt het helemaal goed!

Adios die Pepernoten: Sint en zijn Pieterbazen en de MAM’sjes.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact