Supersoaker feest

Supersoakerfeest

Zaterdag 26 oktober organiseert Aquacentrum Malkander in samenwerking met MAM’s Kinderopvang een Supersoakerfeest!

Op zaterdag van 16:00 – 19:00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van vier t/m twaalf jaar een Supersoaker watergevecht aangaan met iedereen in het zwembad. Het hele zwembad is omgetoverd tot een Supersoaker game-area waarbij elk bad een spel thema heeft. Elk soort waterpistool, groot of klein, is toegestaan.

Supersoaker actietarief
Voor dit unieke Supersoakerfeest zijn er bij online verkoop speciale tarieven voor kinderen t/m twaalf jaar. Volwassenen betalen het reguliere tarief.

  • de 1ste 100 bezoekers betalen € 1,- entree;
  • de volgende 100 bezoekers betalen € 2,- entree;
  • de volgende 100 bezoekers betalen € 3,- entree.

Na het actietarief kost een kaartje online en aan de kassa voor kinderen € 3,80 en voor volwassenen € 5,20. Wees er snel bij om te profiteren van dit actietarief! Klik hier om je kaartje te bestellen. Voor dit evenement zijn abonnementen niet geldig. Hier geldt uitsluitend ticketverkoop. TIP: Neem je eigen Supersoaker mee of koop er één bij het zwembad. OP = OP!

Toegang Supersoakerfeest
Toegang is uitsluitend voor kinderen die in het bezit zijn van een zwemdiploma en anders onder begeleiding van een volwassene met maximaal twee kinderen waarbij de kinderen binnen handbereik blijven en gebruik maken van zwemattributen.

Samenwerking MAM’s kinderopvang
Het Supersoakerfeest wordt samen met MAM’s Kinderopvang georganiseerd. MAM’s biedt, vanuit jarenlange ervaring, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar. De kinderopvang wordt gerealiseerd in een huiselijke kinderdagverblijf en een uitdagende buitenschoolse opvang. MAM’s realiseert een doorlopende ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar. Het Supersoakerfeest is het begin van een mooie samenwerking tussen Aquacentrum Malkander en MAM’s op het gebied van zwemleseducatie en vrij zwemmen.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact