Voorstelling bij de peuter- en peuterplusgroep MAM’s Jachtlaan

Wij zijn Barbara Merlijn (dwarsfluit) en Manuela Verbeek (cello) en leerden elkaar kennen op het conservatorium. Beiden zijn we klassiek geschoold, maar altijd borrelde er al iets bij ons van binnen om samen iets met poppentheater en/of kindervoorstellingen te gaan doen.

‘Bang Mannetje’ van Mathilde Stein en Mies van Hout hebben we als basis gebruikt. We gebruiken de verhaallijn uit het boek en spelen delen na, soms samen met de kinderen. Bij elke ‘persoon’ hebben we een liedje geschreven. ‘Bang mannetje’ zingen we met accordeon, het drakenlied met cello, de spin ook met cello (pizzicato) en de kinderen mogen met ‘spinnenpoten’ het ritme mee tikken… het heksenlied en het toverboomlied zingen we vooralsnog akoestisch..(op het eind doen we hetzelfde liedje ‘Bang Mannetje’, maar dan met een andere tekst ‘Best wel Dapper Mannetje’)

Deze voorstelling is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en we willen vooral spelen in peuterspeelzalen, basisscholen, maar kan ook in bibliotheken of huiskamers..
De duur is ongeveer 30 minuten.

We hebben erg veel zin om de voorstelling te gaan spelen en uit te zoeken wat werkt en wat niet! Het zou erg fijn en leuk zijn als we op uw locatie deze gelegenheid krijgen.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact