MAM’s Afrika Fair bij MAM’s Jachtlaan

2013-07-11 zomer afrika fair jachtlaan

Afgelopen donderdag 11 juli hebben we aan de Jachtlaan weer met z’n allen genoten van het Zomerfeest. Het was de hele dag bewolkt maar om 17.00 brak de zon door en werd het ook een zomer zonnig feest.

Het plein was omgetoverd in Afrikaanse sferen en rond kwart over 5 kwamen de ouders binnen gewandeld en werd het al gauw een gezellige drukte. De braai ging aan en de hamburgers vonden gretig aftrek evenals alle andere hapjes en drankjes.

Voor de kinderen was er weer een heerlijk springkussen dat op de parkeerplaats van MAM’s stond opgesteld. Er werd enthousiast op gesprongen en af en toe kwamen de kinderen voor een versnapering het plein weer op want van al dat springen krijg je wel dorst en trek in wat lekkers.

Een groep kinderen van de BSO kreeg  ’s middags een Workshop Trommelen. Deze workshop sloot mooi aan bij het thema Trommelen voor Toekomst waarmee wij op de BSO een project van Plan Nederland ondersteunden.  Op prachtige Afrikaanse trommels leerden de kinderen een mooie ritme spelen en om 17.30 gaven zij op het plein een mooie voorstelling voor de ouders.

Het feest was zo’n succes dat de ouders maar moeilijk afscheid konden nemen en dat is altijd een goed teken!

 

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact