Teamdag MAM’s Jachtlaan

Afgelopen donderdag, hadden we samen met alle collega’s van MAM’s Jachtlaan, ons jaarlijkse teamdag uitje. Wat waren we  nieuwsgierig! Wat gaan we doen, waarom moeten we dat doorgeven of meenemen, weet jij meer?! Wat we wel wisten is,  dat de dag begon aan de Bandalaan. Hier is een prachtig hotel/pension,  met een mooie tuin, waar we heerlijk  konden zitten en waar we genoten van het zonnetje.

Kira heette ons van harte welkom en vertelde ons kort wat ons te wachten stond, niet dus!
Het bleef vaag, er kwam wel vaak het woord voet  naar voren.
Blijf met beide voeten op de grond staan, loop niet naast je schoenen, zet je beste beentje voor en ga zo maar door.
Wat gingen we nu toch doen?

We mochten plaats nemen in de mooie Sport&Avontuur bus en ja hoor, zelfs de chauffeur had zwijgplicht!
Na een ritje van een klein half uurtje kwamen we aan in Twello, bij het Blotevoetenpad. Aha, weer die voeten!

Tijdens de rit waren we verdeeld in 4 groepjes, die om de beurt het Blotevoetenpad mochten gaan verkennen en onderweg opdrachten moesten uitvoeren.
We kregen een MAM’s tas mee,  gevuld met lekkers en drinken, een zakdoek en een boekje over het Blotevoetenpad. Onderweg moesten we een knapzak maken waar we onze spullen konden dragen. Na een mooie, gezellige, verfrissende, maar soms pijnlijke (dit kwam door de steentjes) wandeling , kwamen we allemaal weer terug bij ons beging punt.
Niet allemaal van de zelfde kant, maar ja dat kun je ook niet anders verwachten, van ons vrouwen!

Bij het Blotevoetenpad hebben we, als we het al niet ophadden, onze knapzakjes leeg gegeten en zijn we weer in de bus gestapt.

De chauffeur die het spel goed meespeelde, vervolgde weer zijn weg.
Waar gaan we heen, zouden we hier heen gaan!? Nee hoor gewoon via een mooie toeristische route terug naar de Bandalaan.

Monique onze gastvrouw van Hotel/pension Banda, had de tafel al mooi gedekt met broodjes en drinken. Mariëlle deed nog even een woordje en gaf uitleg over het vervolg van de middag.
Daarna hebben we ons de broodjes heerlijk laten smaken! En we vervolgden weer ons “avontuur”,  ja want zo kun je een teamdag binnen MAM’s wel noemen. Hoe ze het doen, ze doen het! Elk jaar maar weer, een hele verrassende, niet te voorspellen, perfect georganiseerde dag! Waarvoor hulde: Kira, Jeanine en Marjella!

De middag bestond uit 2 workshops, met als thema onze voeten!

Een workshop om je voetjes en handen eens te verwennen.
Een ieder van ons kreeg een eigen teiltje, heel belangrijk, je weet maar nooit wat je tegen komt! Hierin werden korreltjes gegooid, die onze voetjes mooi schoon maakten. Daarna een scrub om je voeten mee te scrubben en als laatste een heerlijk zalfje. Onze handen konden we ondertussen ook scrubben met een huis- tuin en keukenzalfje, gemaakt van olijfolie en suiker en dan maar wrijven. Alles rook heerlijk en werd heerlijk zacht. Daarna konden we onze nageltjes nog verzorgen met een mooi laagje nagellak.

Tevens was er een workshop, slippers pimpen.
Aha, vandaar dat ze onze schoenmaat wilde weten!
De mooiste vlinders, kraaltjes en linten lagen op tafel en na wat voorbeelden bekeken te hebben, ging een ieder op zijn eigen manier, hier creatief mee aan de slag.
De mooiste reacties slippers zijn er uit voort gekomen.

Dus ziet u binnenkort een MAM’s Specialist of Expert, met gelakte nagels, op mooi versierde slippers lopen, wellicht is het dan eigen fabricaat.

Mariëlle, Jeanine, Kira en Marjella namens alle MAMsjes bedankt voor deze gezellige dag! En we wachten al weer met spanning af, wat voor verrassingen er nog meer volgen.

Want MAM’s blijft in alle opzichten Uniek & Onderscheidend!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact