warme, huiselijke en veilige omgeving

Baby- en dreumesopvang

Het kan best spannend zijn als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme en huiselijke omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Mam's Kinderopvang Babyloft 2
kleintjes-dekring
Mam's-kinderopvang-babyloft-4-2

Veilig en geborgen

Onze baby huiskamers zijn speciaal ingericht voor kinderen vanaf 3 maanden. De ruimtes zijn sfeervol, rustig en overzichtelijk. In elke huiskamer is een fijne bank of comfortabele stoel aanwezig, waar de babyspecialisten de tijd nemen om in alle rust de baby’s te voeden en samen te zijn. Op die manier voelt uw kind zich veilig en geborgen. Ook zorgen we voor zoveel mogelijk vaste gezichten voor elk kind, zodat de band tussen baby en MAM’s Specialist optimaal kan groeien.

Ruimte om te bewegen

Bij MAM’s vinden we het belangrijk dat baby’s de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en kunnen onderzoeken zonder hierin beperkt te worden. We maken het de baby gemakkelijker om te bewegen op een stevige ondergrond. Hierdoor voelt de baby zich zekerder en kan zijn bewegingen voelen. Op die manier hebben de baby’s alle vrijheid om zowel lichamelijk als mentaal optimaal te groeien.

Leanderwieg

Voor de hele kleintjes maakt MAM’s gebruik van Leanderwiegen. Deze wiegen hangen aan het plafond, en wiegen zachtjes heen en weer. Een heerlijke manier voor kleine kinderen om rustig in slaap te vallen of tot rust te komen. De Leanderwieg is geschikt voor baby’s tot 6 maanden en staat bekend om het wiegende gevoel dat baby’s ook hebben ervaren in de buik van hun moeder.

MAMsKinderopvang de Kring Maten
Mam's-kinderopvang-babyloft-6-2

Overzichtelijke spelmaterialen

Bij MAM’s zorgen we voor zoveel mogelijk rust en veiligheid. Voor een plekje waar uw kind zich thuis voelt en niet overprikkeld wordt. Dit betekent ook dat we bewust bezig zijn met het aanbieden van onze materialen. Alle materialen op de babygroep zijn verschillend van structuur en vorm en hebben minimaal kleurgebruik.

Babyspecialisten

Uw baby wordt begeleid door onze babyspecialisten. Zij hebben hier een speciale opleiding voor gevolgd, waarin zij hebben geleerd hoe zij iedere baby zo goed mogelijk kunnen begrijpen en begeleiden. Ook zijn ze getraind in het observeren, analyseren van baby’s en kunnen zij goed inspelen op de signalen die baby’s afgeven.

MAM’s OuderApp

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u uitgebreid op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kind. Daarom werken we bij MAM’ s met een OuderApp. Zo kunnen we u tijdens uw werkdag verrassen met een foto van uw kind.

Daarnaast kunt u via de de OuderApp op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten binnen MAM’s Kinderopvang. Ook vind u hier de opvangkalender en de protocollen, kunt u ruilverzoeken indienen en uw vragen stellen aan de specialisten.