warme, huiselijke en veilige omgeving

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar onze opvang gaat. Het is geruststellend om te weten dat uw baby wordt verwelkomd in een liefdevolle en huiselijke omgeving, waar het de ruimte krijgt om zich in alle rust te ontwikkelen en zich meteen thuis te voelen.

Mam's Kinderopvang Babyloft 2
kleintjes-dekring
Mam's-kinderopvang-babyloft-4-2

Veilig en geborgen

Onze babyhuiskamers zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 maanden oud. Deze ruimtes stralen een gezellige en rustige sfeer uit, met veel aandacht voor overzichtelijkheid. In elke huiskamer staat een comfortabele bank of stoel klaar, waar onze babyspecialisten de tijd nemen om in alle rust de baby’s te voeden en samen te zijn. Op deze manier creëren we een gevoel van veiligheid en geborgenheid voor uw kind.

Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk vertrouwde gezichten te bieden voor elk kind, waardoor de band tussen uw baby en onze MAM’s Specialist de kans krijgt om optimaal te bloeien.

Ruimte om te bewegen

Bij MAM’s hechten we veel waarde aan het creëren van een omgeving waarin baby’s de ruimte hebben om te ontdekken en zich te ontwikkelen, zonder beperkingen. We zorgen voor een solide en veilige ondergrond die het voor de baby gemakkelijker maakt om te bewegen. Hierdoor krijgt uw baby meer zelfvertrouwen en kan het zijn of haar bewegingen beter ervaren. Op deze manier bieden we baby’s de vrijheid om zowel fysiek als mentaal optimaal te groeien.

Leanderwieg

Voor de allerkleinsten maakt MAM’s gebruik van Leanderwiegen, die zachtjes inde huiskamer aan het plafond heen en weer wiegen. Een heerlijke manier voor kleine kinderen om rustig in slaap te vallen of te ontspannen. De Leanderwieg is geschikt voor baby’s tot 6 maanden en biedt een vertrouwd wiegend gevoel dat ze ook in de buik van hun moeder hebben ervaren.

MAMsKinderopvang de Kring Maten
Mam's-kinderopvang-babyloft-6-2

Overzichtelijke spelmaterialen

Bij MAM’s streven we naar een omgeving van rust en veiligheid, waar uw kind zich thuis kan voelen zonder overprikkeld te raken. Dit betekent dat we zorgvuldig nadenken over het aanbod van materialen. Alle speelmaterialen in de babygroep hebben verschillende texturen en vormen, en we hanteren een beperkt kleurgebruik om de prikkels te minimaliseren.

Babyspecialisten

Uw baby wordt liefdevol begeleid door onze toegewijde babyspecialisten. Zij hebben gespecialiseerde trainingen gevolgd om uw baby zo goed mogelijk te begrijpen en te begeleiden. Ze zijn bedreven in het observeren en analyseren van baby’s en zijn in staat om adequaat te reageren op de signalen die uw baby uit.

MAM’s OuderApp

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u uitgebreid op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kind. Daarom werken we bij MAM’ s met een OuderApp. Zo kunnen we u tijdens uw werkdag verrassen met een foto van uw kind.

Daarnaast kunt u via de de OuderApp op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten binnen MAM’s Kinderopvang. Ook vind u hier de opvangkalender en de protocollen, kunt u ruilverzoeken indienen en uw vragen stellen aan de specialisten.