BBQ start nieuw schooljaar bij MAM’s Montessori, De Kring en Sport&Avontuur

2013-09-17 bbq De KringMAM’s De Kring

Afgelopen dinsdag heeft MAM’s de Kring genoten van een gezellige barbecue samen met de kinderen en hun ouders. Het weer zat niet echt mee, er was veel regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ivo stond buiten om de hamburgers te bakken en wij maakten het samen binnen gezellig. De kinderen smikkelden van een broodje knakworst of hamburger, ze konden geschminkt worden en een vogelhuisje knutselen. Aan dat vogelhuisje konden ze nog een lekkere pindaketting hangen voor de vogeltjes. Voor sommige ouders was het een aangename verassing om binnen te komen en daar een hoop gezelligheid en een heerlijk buffet aan te treffen, andere ouders waren zelfs speciaal gekomen voor de barbecue. We vonden  het leuk om ouders eens te spreken in een andere setting dan alleen de overdracht. Één kindje van de BSO zei “Dit was de allerleukste dag ooit van de hele wereld, en ook van alle andere landen” En dit geeft goed weer hoe gezellig we het hebben gehad.

Klik hier voor de foto’s.

2013-09-19 bbq sport en avontuur

Een sportieve BBQ bij MAM’s Sport&Avontuur

Wat hebben we geluk gehad met het weer! Afgelopen donderdagmiddag stond er de BBQ gepland op de locatie van Sport&Avontuur. Er waren die middag 30 kinderen bij MAM’s aan het spelen. Vooraf hebben we leuke activiteiten op het kunstgrasveld gedaan. Vanaf 17.00 uur waren de ouders allemaal uitgenodigd om mee te komen eten. Een aantal van de kinderen hebben meegeholpen met het bereiden van de couscous salade en het pimpen van de locatie. Dit alles resulteerde in een fantastisch decor. Buiten op het terras werd volop genoten van het lopend buffet, door zowel kinderen als ouders. Juf Natasja heeft heel veel kinderen geschminkt  en ook hulp gekregen van kinderen die ook aan het schminken zijn gegaan. Voor degene die uit gegeten waren was er de mogelijkheid om zich nog even uit te leven op het naast gelegen voetbal veld.

Om een mooie impressie te krijgen van de BBQ kunt u hier alle foto’s bekijken.

In ieder geval was het voor het team van MAM’s Sport&Avontuur een zeer geslaagde middag en willen we bij deze alle ouders en kinderen bedanken voor hun komst en gezelligheid.

2013-09-09 BBQ MontessoriMAM’s Montessori

Maandag 9 september heeft MAM’s Montessori haar openings-barbecue
Na buienradar goed in de gaten te hebben gehouden werd besloten om alle activiteiten en tafels binnen te zetten.
Gelukkig bleek al snel dat dat helemaal niet nodig was geweest, het bleef gedurende de barbecue droog.

Rond vijf uur kwamen de eerste ouders binnen druppelen. Ouders die hun kinderen die maandag bij MAM’s hadden maar ook veel ouders met kinderen die speciaal voor de barbecue kwamen.
Sommige kinderen roken de barbecue al aan het begin van de straat.
Al snel was het gezellig druk. Ouders waren behalve lekker aan het eten ook nog eens gezellig aan het kletsen. Kinderen smikkelden van een broodje knakworst en konden zich laten schminken is een mooie vlinder, spiderman of iets anders moois.
Binnen aan tafel konden canvas tasjes gekleurd worden en door het mooie weer werd er flink buiten gespeeld.

De oudercommissie van MAM’s Montessori had een leuke actie. Raad de inhoudt van de gehele roze toren. De ouders die er het dicht bij zaten kregen aan het einde van de middag een echte prijs!

Alle MAM’s Montessori specialisten hebben genoten van de gezelligheid van ‘onze’ ouders. En van alle reacties die we hebben gekregen hebben ouders en kinderen ook genoten.

Het was dus een zeer geslaagde barbecue!

Klik hier voor de foto’s.

 

 

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact