Bedankt voor het inschrijven

Graag heet ik u van harte welkom bij MAM’s Kinderopvang. Uw inschrijving is door ons in goede orde ontvangen.

De MAM’s Expert van de vestiging waar u uw kind(eren) heeft aangemeld, zal binnen een week contact met u opnemen. Daarna zal uw inschrijving administratief worden verwerkt en kunt u een digitale plaatsingsovereenkomst per mail tegemoet zien.

Indien u recht op kinderopvangtoeslag heeft, kunt u tot drie maanden na de startdatum van de opvang de toeslag aanvragen. Doet u dit later, dan loopt u kinderopvangtoeslag mis. Wij raden u echter aan dit bij voorkeur voor de start van de opvang te regelen, zodat u tijdig uw toeslag ontvangt. Als de toeslag is aangevraagd ontvangt u binnen 5 weken een brief van de Belastingdienst.

Voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag en het aanvragen ervan, verwijzen wij u graag naar de volgende site: www.toeslagen.nl

Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en wij kijken ernaar uit u en uw kind(eren) te mogen begroeten bij MAM’s.

Voor vragen en/of meer informatie over uw inschrijving kunt u contact opnemen met de afdeling Contractbeheer. Zij zijn bereikbaar op nummer 055- 303 00 68 of via de mail: contractbeheer@mamskinderopvang.nl

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact