Blij en trots! MAM’s App vanaf 19 september te downloaden

Mams app - taartje

 

MAM’s Kinderopvang te downloaden in de App Store:

MAM’s Kinderopvang is blij en trots dat de MAM’s App vanaf 19 september te downloaden is in de App Store of Google Play. In samenwerking met Konnect is er een MAM’s Ouderportaal dat speciaal ontwikkeld is voor de kinderopvang. Het is een veilige, persoonlijke internetomgeving met diverse handige mogelijkheden om u als ouder(s)/verzorger(s) op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kind(eren). Door het gebruik van de MAM’s App  geven wij u een kijkje in de dag van uw kind bij MAM’s  door middel van een digitaal schriftje, foto’s of filmpjes.

Ook kunt u  kunt via de MAM’s App  met een persoonlijk bericht direct communiceren met de MAM’s specialisten  van de groep van uw kind. Deze manier van communiceren zal geen vervanging zijn, maar juist een aanvulling op ons persoonlijke contact met u! Het contact tijdens de haal- en brengmomenten blijven net zo belangrijk en waardevol als dat ze nu zijn.

Met de MAM’s App kunt u altijd en overal de laatste foto’s bekijken, een berichtje sturen of het schriftje lezen van uw kind. De App is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android en te downloaden via de Appstore of Google Play.

We zijn 19 september gestart op MAM’s locatie Jachtlaan. De overige locaties zullen de komende maanden één voor één gebruik gaan maken van de MAM’s App. De inloggegevens worden pas dan verstrekt op het moment dat de betreffende locatie gaat werken met de MAM’s App. U zult uw inloggegevens ontvangen via de e-mail.

 

Mariëlle Kuipers- de Kloet

Oprichter en directeur MAM’s kinderopvang

Facebook - App - Mam's

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact