Bootcamptrainingen bij MAM’s Sport&Avontuur!

De afgelopen twee weken stonden bij Sport&Avontuur in het teken van bootcamp!! Inmiddels is bootcamp uitgegroeid tot een super populaire sport. Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen met elkaar combineert en welke voornamelijk in de buitenlucht plaatsvindt. Tijdens bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken.

Naast de werkzaamheden bij MAM’s SportAvontuur, werkt Simone voor zichzelf als personal trainer en geeft ze o.a. bootcamptraining.  Een aantal maanden terug heeft zij ook een bootcamptraining gegeven aan de kinderen en zij waren toen erg enthousiast. Vandaar dat er gekozen is om deze leuke vorm van bewegen in te passen in ons beweegprogramma.

De trainingen bestonden uit verschillende onderdelen: estafette, free run elementen, touwtrekken, opdrukken, buikspiertraining, conditietraining, kruipen, klimmen, sjouwen en teamspelen. Verder werd er gebruik gemaakt van grote touwen, zware gewichten, fitnessballen en de grote tractorbanden !! Het doel van alle trainingen was vooral plezier maken met elkaar en dit is ook zeker gelukt!

Kortom, het waren twee hele leuke sportieve weken waarbij het weer ook nog eens heerlijk was! Veel plezier met het bekijken van alle leuke foto’s!!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact