BSO MAM’s Jachtlaan naar paleis Het Loo

groepsfoto het Loo.jpgaan tafel2 - kopie.jpg ik sta op wacht.jpg

Dinsdag 18 februari, zijn we met de Bso op stap geweest naar Paleis Het Loo. Het doel was het knutselatelier maar we hebben natuurlijk ook nog even verder rond gekeken. Want ja, zo vaak gaan we natuurlijk niet naar een heus paleis!

In het knutselatelier konden de kinderen medailles kleuren, knippen en aan een lint vastmaken. Leuk om te doen. We hebben ook gekeken naar een stamboom van koningen en koninginnen. Natuurlijk herkende de meeste kinderen  wel  Beatrix, Willem Alexander en Maxima! Maar wat was superleuk om te doen? Een echte koninklijke tafel dekken! Wat was de bedoeling? Goed kijken naar het voorbeeld op de muur, goed kijken naar de plekjes op het tafelkleed,  spullen uit de kast pakken, op het juiste plekje neerzetten en als laatste trots  aanschuiven aan een hele mooie gedekte tafel!

In de  Paleistuin werd volop gewerkt, een groot deel ligt op de schop maar toch waren er  mooie plekjes te vinden om met z’n allen op de foto te gaan. Voor het Paleis staan 2 wachthuisjes en iedereen die dat wilde mocht even op wacht staan! De grote oprijlaan van de stallen naar het paleis en ook weer de terugweg werd gebruikt om te rennen van bank 1 naar bank 3. Daar bleven de kinderen netjes wachten op de rest en daarna mocht er  weer verder gerend worden naar de derde bank! Rennen, tellen en wachten….rennen, tellen en wachten. Ook leuk om te doen!

Al met al een geslaagd uitstapje.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact