ruimte voor ontspanning

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal. Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Ook op onze VSO en BSO geven we zoveel mogelijk ruimte aan initiatieven vanuit de kinderen. Zo kan een idee om een ridderschild te knutselen uitlopen in een heel project over ridders en kastelen of een herfstwandeling in het maken van een complete seizoen tafel. Zo blijft het altijd tof bij de BSO.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-slider-10
Mam's Kinderopvang Buitenschoolse opvang 3
Mam's Kinderopvang Buitenschoolse opvang 5

Voorschoolse opvang

Bij MAM’s geven we uw kind alle ruimte om rustig op te starten met een gezond ontbijt . Tijdens de  de VSO kan uw kind een boekje lezen of spelen in één van de ingerichte hoeken. Als de school begint, brengt de MAM’s Specialist uw kind naar school. Zo weet u zeker dat uw kind een fijne en rustige start van de dag heeft en met frisse energie op school kan beginnen.

MAM’s OuderApp

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u uitgebreid op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kind. Daarom werken we bij MAM’ s met een OuderApp. Zo kunnen we u tijdens uw werkdag verrassen met een foto van uw kind bij MAM’s.

Daarnaast kunt u via de OuderApp op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten binnen MAM’s Kinderopvang. Ook vindt u hier de opvangkalender en de protocollen, kunt u ruilverzoeken indienen en uw vragen stellen aan de specialisten.