ruimte voor ontspanning

Buitenschoolse opvang

Wanneer uw zoon of dochter op de basisschool zit, kunt u bij ons terecht voor zowel voor- als naschoolse opvang. Bij de BSO (Buitenschoolse Opvang) staat het creëren van een thuisgevoel centraal. Na een drukke schooldag krijgt uw kind de kans om te ontspannen. Voor de ene betekent dit genieten van een goed boek, terwijl de ander graag een boom beklimt of een spelletje speelt met vriendjes.

Zowel op onze VSO (Voorschoolse Opvang) als BSO geven we ruimte aan initiatieven die voortkomen uit de kinderen zelf. Een simpel idee, zoals het maken van een ridderlijk schild, kan uitgroeien tot een grootschalig project over ridders en kastelen, of een herfstwandeling kan leiden tot het creëren van een complete seizoen tafel. Bij de BSO is er altijd wel iets leuks te beleven.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-slider-10
Mam's Kinderopvang Buitenschoolse opvang 3
Mam's Kinderopvang Buitenschoolse opvang 5

Voorschoolse opvang

Bij MAM’s geven we uw kind alle ruimte om rustig op te starten met een gezond ontbijt . Tijdens de  de VSO kan uw kind een boekje lezen of spelen in één van de ingerichte hoeken. Als de school begint, brengt de MAM’s Specialist uw kind naar school. Zo weet u zeker dat uw kind een fijne en rustige start van de dag heeft en met frisse energie op school kan beginnen.

MAM’s OuderApp

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u uitgebreid op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kind. Daarom werken we bij MAM’ s met een OuderApp. Zo kunnen we u tijdens uw werkdag verrassen met een foto van uw kind bij MAM’s.

Daarnaast kunt u via de OuderApp op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten binnen MAM’s Kinderopvang. Ook vindt u hier de opvangkalender en de protocollen, kunt u ruilverzoeken indienen en uw vragen stellen aan de specialisten.