Contact

Vragen over opvang

Op de website kunt u veel informatie vinden over MAM’s Kinderopvang. Maar het kan zijn dat u nog vragen heeft, die u graag aan ons wilt stellen. U kunt daarvoor contact opnemen met de hoofdvestiging of met de vestiging waar u in geïnteresseerd bent. U vindt de contactgegevens op de vestigingenpagina.

Vestigingen

Bij MAM’s hebben we negen verschillende vestigingen. Zeven van deze vestigingen liggen in verschillende wijken van Apeldoorn, zodat er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. De andere vestigingen kunt u vinden in Ugchelen en Epe. Hieronder vindt u een overzicht van de adressen van alle MAM’s vestigingen.

Rondleiding aanvragen

Wat leuk dat u interesse heeft in MAM’s Kinderopvang. Natuurlijk willen we u graag rondleiden om u zelf het huiselijke gevoel van de vestigingen te laten ervaren en om u persoonlijk kennis te laten maken met onze enthousiaste specialisten. Voordat we een rondleiding kunnen inplannen, verzoeken wij u om eerst een aanmelding (inschrijving) te doen. Naar aanleiding van uw inschrijving neemt de afdeling Planning & Plaatsing  contact met u op om uw opvangwensen te bespreken om daarna mogelijk een plaatsingsaanbod te kunnen doen.

Als er een opvangplek beschikbaar is, nodigen wij u daarna graag uit voor een rondleiding.

Opvang aanvragen

Wat leuk dat u opvang wilt aanvragen bij MAM’s Kinderopvang. We gaan er alles aan doen om uw zoon of dochter een fantastische tijd te geven bij ons op de opvang. Om opvang te kunnen aanvragen dient u het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Heel veel succes en we hopen u en uw zoon of dochter snel te ontmoeten!

Hoofdkantoor

MAM’s Kinderopvang

Planning & Plaatsing

Heeft u vragen over plaatsingsmogelijkheden of het plaatsingscontract? Neem contact met ons op via

planning@mamskinderopvang.nl

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur op

055 – 303 00 68

Sollicitaties

Vragen over vacatures of mogelijkheden tot stagelopen? Neem contact met ons op via

solliciteren@mamskinderopvang.nl

Hoofdkantoor

Canadalaan 11, Apeldoorn
055 – 303 22 53

Mam's Kinderopvang Contact 2