Contact

Vragen over opvang

Op de website kunt u veel informatie vinden over MAM’s Kinderopvang. Maar het kan zijn dat u nog vragen heeft, die u graag aan ons wilt stellen. U kunt daarvoor contact opnemen met de hoofdvestiging of met de vestiging waar u in geïnteresseerd bent. U vindt de contactgegevens op de vestigingenpagina.

Vestigingen

Bij MAM’s hebben we negen verschillende vestigingen. Zeven van deze vestigingen liggen in verschillende wijken van Apeldoorn, zodat er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. De andere vestigingen kunt u vinden in Ugchelen en Epe. Hieronder vindt u een overzicht van de adressen van alle MAM’s vestigingen.

Rondleiding aanvragen

Allereerst van harte welkom op onze site! Wat leuk dat u interesse heeft in MAM’s Kinderopvang. Natuurlijk willen we u graag rondleiden om u zelf het huiselijke gevoel op de vestingen te laten ervaren. En om persoonlijk kennis te maken met onze enthousiaste specialisten. Omdat we nu gebonden zijn aan corona-regels ligt dat op dit moment iets gecompliceerder. Toch willen we u graag uitnodigen voor een rondleiding op een vestiging naar keuze. Uiteraard met inachtneming van de huidige maatregelen.

Opvang aanvragen

Wat leuk dat u opvang wilt aanvragen bij MAM’s Kinderopvang. We gaan er alles aan doen om uw zoon of dochter een fantastische tijd te geven bij ons op de opvang. Om opvang te kunnen aanvragen dient u het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Heel veel succes en we hopen u en uw zoon of dochter snel te ontmoeten!

Hoofdkantoor

MAM’s Kinderopvang

Planning & Plaatsing

Heeft u vragen over plaatsingsmogelijkheden of het plaatsingscontract? Neem contact met ons op via

planning@mamskinderopvang.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur op

055 – 303 00 68

Solicitaties

Vragen over vacatures of mogelijkheden tot stagelopen? Neem contact met ons op via

soliciteren@mamskinderopvang.nl

Hoofdkantoor

Canadalaan 11, Apeldoorn
055 – 303 22 53

Mam's Kinderopvang Contact 2