Dagje BSO Jachtlaan tijdens de meivakantie

DSC00020.JPG20130501_140957.jpg20130501_114951.jpg

 De kinderen kozen deze vakantie op de BSO veel voor het ” Vrij Spelen”.

Lekker naar buiten op de skelter, de trampoline en in de nieuwe boomhut spelen zolang als je zin had, heerlijk was dat!Buiten eten in het zonnetje met z’ n allen aan een hele lange picknicktafel was ook erg gezellig. Vooral toen er op de bbq ook nog hamburgers werden gebakken!!

Meester Tim kwam met een nieuw spel op het plein; hierbij was er een koning die afgegooid moest worden. De kinderen waren heel erg enthousiast! Daarnaast was er ruimte om lekker in de zandbak en in het huisje te spelen. De kinderen hadden volop fantasie en speelden een Kinderdagverblijf na…. juf Annemie speelde dan de bezorgde ouder en belde of de directeur langs kon komen om aan te geven dat er nu toch echt door de leidsters opgeruimd moest worden! Prachtig was dat! Omdat het a.s. zondag Moederdag is hebben een aantal kinderen nog een prachtig moederdagcadeau gemaakt…..wat dat is verklap ik hier natuurlijk niet….

Op verschillende dagen werden er ook leuke uitstapjes ondernomen naar het Watermuseum, de Ezelboerderij, het Leesten en de Midgetgolf.

Op de website staan weer leuke foto’s om u een indruk te geven van de Meivakantie op de BSO!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact