De Kinderboekenweek 2014

Zaterdag 4 oktober feest in CODA!

Met spetterende voorstellingen, creatieve workshops, super leuke activiteiten, bekende kinderboeken schrijvers en nog veel meer.

Tijdens dit té gekke Kinderboekenweekfeest is er tussen 12.30 en 17.00 uur van alles te doen en te beleven in CODA. Je kunt o.a. meespelen in een feestband, snoepsushi’s maken, coole goocheltrucs leren, meedoen met een dans- of DJ workshop en je eigen affiche ontwerpen. Ook wordt die middag het Apeldoornse Uiltje uitgereikt voor het beste kinderboek en geven bekende schrijvers zoals Manon Sikkel en Jozua Douglas creatieve workshops en spetterende voorstellingen. Iedereen is van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag.

Hou deze datum vrij en koop nu alvast je kaartje voor dit superfeest! In de voorverkoop kost een kaartje geen € 5,- maar slechts € 3,50! Kijk op www.coda-apeldoorn.nl/feest voor (meer) informatie over dit Kinderboekenweekfeest dat deel uitmaakt van de Kinderboekenweek die van 1 tot en met 12 oktober landelijk gevierd wordt.

Jij komt toch ook?

Kinderboekenweek 2014

Kinderboekenweek 2014

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact