OC De Kring stelt zich aan u voor

De  oudercommissie De Kring is te bereiken via het het volgende  e-mailadres: ocmamsdekring@gmail.com

De OC van MAM’s Kindervang De Kring bestaat uit: Simone Smolders, Lianne Traarbach en Eugenie Knaap. De OC komt 4 keer per jaar samen om te vergaderen, dit is in februari, mei, augustus en november.

Hierbij stellen wij ons graag voor:
Wij vormen samen de OuderCommissie die MAM’s kinderopvang De Kring advies geeft over verschillende onderwerpen en daarbij de belangen behartigt van de ouders/verzorgers van alle kinderen op de opvang.  Zie verdere informatie op de website van MAM’s over de Oudercommissie met de bijbehorende reglementen.

Simone Smolders

Mijn naam is Simone Smolders. Ik ben getrouwd met Chris en samen hebben we een prachtige dochter: Emily. Ik werk als directiesecretaresse bij FrieslandCampina in Amersfoort. Emily gaat op dinsdag, donderdag en vrijdag met veel plezier naar de VSO en BSO. Aangezien wij de zorg voor Emily een paar keer per week in handen leggen van MAM’s De Kring, vind ik het belangrijk dat de zaken daar goed zijn geregeld. Ik denk dan ook graag mee met MAM’s De Kring om dit zo te houden of waar nodig te verbeteren.

Lianne Traarbach

Lianne Traarbach

Penningmeester:

Mijn naam is Lianne Traarbach en samen met Marc Wever trotse ouders van Hugo en Mats. Ik werk als Radiodiagnostisch laborant (MBB’er) bij Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn. Hugo en Mats gaan op maandag en dinsdag naar de VSO en BSO en  hebben het daar super naar hun zin. Als betrokken ouder vind ik het erg leuk om mee te denken over allerlei zaken op de opvang en zo bij te dragen aan een mooie tijd voor de kinderen bij MAM’s.

Eugenie Knaap

Secretaris:

Mijn naam is Eugenie Knaap en samen met mijn partner Jeroen Herms, trotse ouders van Karsten en Tibbe. Ik werk als Projectmanager Houdbare Huisvesting bij Kleissen in Hengelo. Onze jongens gaan op donderdagmiddag naar de BSO en ik vind het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen op de kinderopvang waar wij onze kinderen onderbrengen. Door betrokken te zijn als ouder en advies uit te brengen over verschillende vraagstukken vanuit de rol als ouder aan de MAM’s organisatie, draag ik mijn steentje bij aan het continu verbeteren van de opvang.

Contact:
Wij zijn er voor alle ouders die hun kind onderbrengen bij MAM’s kinderopvang De Kring, of dit willen gaan doen. Wij zijn er voor vragen, zorgen, klachten waar u niet direct mee bij de MAM’s kinderopvang (dekring@mamskinderopvang.nl, Katja Kemp, vestigingsmanager 055- 5332119) terecht kunt of uitkomt. U kunt ons altijd aanspreken of met ons contact leggen via ons emailadres: ocmamsdekring@gmail.com

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact