Opendag basisscholen Apeldoorn- woensdag 14 oktober

Een indruk krijgen van de basisschool!

open dag basisscholen

Op woensdag 14 oktober van 9.00 tot 12.00 uur is er open dag op vrijwel alle basisscholen in Apeldoorn. U als ouders of verzorgers zijn deze ochtend van harte welkom om basisscholen te bezoeken. Op laagdrempelige wijze ontvangen de scholen u en uw kinderen om informatie te geven over de wijze waarop zij onderwijs geven, de schoolcultuur en de gang van zaken op de school.

Ook voor het oriënteren op en bekijken van de opvangmogelijkheden buiten schooltijd is de open dag geschikt. Tijdens de open dag zijn ook de opvangruimtes in het schoolgebouw open. Deze opvang wordt verzorgd door kinderopvangorganisaties. Pedagogisch medewerkers vertellen graag over de activiteiten en spelmaterialen tijdens de opvanguren.

In elke wijk van Apeldoorn is er keuze uit meerdere basisscholen. Op www.basisscholenapeldoorn.nl ziet u in één oogopslag welke basisscholen bij u in de buurt open dag houden. Dit kan met behulp van een vooraf in te stellen maximale loop- of fietsafstand vanaf het huisadres of op basis van criteria als onderwijsvorm of identiteit. Kent u alleen enkele basisscholen van naam? Dan is een bezoek aan deze website zeker de moeite waard.

Reserveer dus woensdagmorgen 14 oktober aanstaande in uw agenda voor de open dag basisscholen. U bent van harte welkom.

MAM’s wenst u veel plezier bij het bezoeken van de scholen.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact