Flexibele vakantieopvang in Epe

Incidentele opvang

Wij zijn er trots op u het volgende te kunnen melden: Na de herfstvakantie (vanaf 27 oktober 2014) zal MAM’s flexibele vakantieopvang aanbieden bij de BSO van MAM’s Kinderopvang EPE.

De vraag naar flexibele opvang krijgen we steeds vaker en we zijn blij dat wij ouders hierin tegemoet kunnen komen.
Flexibele opvang wil zeggen dat MAM’s u de mogelijkheid gaat bieden om incidentele opvang af te nemen in de schoolvakanties of bij sluitingsdagen van de Sint Bernardusschool (bij een minimale aanmelding van 3 kinderen).

Flexibele opvang - MAM's Kinderopvang Epe

Ouders met wisselende werktijden, halve werkdagen of bijvoorbeeld met een oppas die niet altijd beschikbaar is, kunnen op deze manier ongedwongen gebruik maken van onze dienstverlening, zonder vast te zitten aan een structureel contract.

Een aanvraag voor flexibele opvang dient minimaal één dag en maximaal twee maanden van tevoren te worden ingediend. Aanvragen voor flexopvang kunt u indienen via ons mailadres: epe@mamskinderopvang.nl. Als de aanvraag bij ons is binnengekomen, controleren wij de beschikbaarheid en nemen dan z.s.m. contact met u op om de aanvraag verder te verwerken. Bevestigde aanvragen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden via het hoofdkantoor (tel. 0578 – 614885 of per mail epe@mamskinderopvang.nl).

Met vriendelijke groet

Mariel Potkamp
MAM’s Expert MAM’s Kinderopvang Epe

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact