10 oktober was het dan zover, de officiële opening van MAM’s Montessori

open huis MAM's Montessori (46).JPG open huis MAM's Montessori (136).JPG open huis MAM's Montessori (28).JPG

Om 14.00 begon het feest. Ouders konden terwijl ze het plein op kwamen genieten van een lekker feestdrankje en een MAM’s taartje en om 14.15 begon de officiële opening. Na een speech van de directeur van het Passe Partout, Robert van Woudenberg sprak Mariëlle mooie woorden over MAM’s Montessori en bedankte alle betrokkenen en mensen die hebben geholpen bij de verbouwing en inrichting van MAM’s Montessori.

Toen was het moment daar. Vele mensen hadden bij binnenkomst een wens op geschreven voor MAM’s Montessori. Die werden in een doosje gedaan waar allemaal vrolijk gekleurde heliumballonnen aanhingen.
Na met Clown Pip het kinder op-vang spel te hebben gedaan werd een beetje onhandig door clown Pip het lint doorgeknipt en vlogen alle wensen voor MAM’s Montessori de lucht in, in de hoop dat alle wensen uit komen.
Toen konden de activiteiten beginnen. De 14 meter lange stormbaan was erg populair, er werd druk op gerend, getijgerd en gesprongen om op het einde van de stormbaan lekker van de hoge glijbaan te gaan.
Bij het schminken stond ook een rij. Vele spiderman, vlinders en prinsessen werden er geschminkt. Ook kon je bij de schmink tafel een stoere tattoo laten zetten. De tattoos werden erop gespoten, het was even schrikken hoe koud die spray voelde!
Ook werden er nog mooie vogelhuisjes in elkaar gezet en beschilderd. Terwijl de kinderen lekker druk bezig waren konden de ouders genieten van een muzikaal optreden. Raymond en Harry Verseur zongen het ene vrolijke nummer naar het andere, er werd zelfs voorzichtig gedanst.
Vele geïnteresseerden hebben binnen gekeken hoe mooi MAM’s Montessori geworden is, zowel het kinderdagverblijf als de bso ruimte werd bewonderd.
Om 16.00 kwam er dan echt een einde aan het open huis. We hebben ontzettend genoten en kijken terug op een gezellige en geslaagde opening.

Iedereen die gezellig langs is gekomen willen wij dan ook hartelijk danken voor zijn of haar komst!

Met vriendelijke groeten, Lotte de Brouwer MAM’s Expert

Klik hier voor de foto’s het open huis

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact