Hemelvaartdag; MAM’s met stand bij de No tomatoes zeepkistenrace

Ook dit jaar is er tijdens hemelvaartsdag in het Orderbos weer de No Tomatoes  Zeepkistenrace. Een stoer familie festival. Na het daverende succes van vorig jaar heeft MAM’s besloten ook dit jaar weer aanwezig te zijn tijdens dit evenement.

Wil je voor moederdag of gewoon voor jezelf een mooie zeepketting maken of ben je in een creatieve bui? Schuif dan gezellig aan bij de grote MAM’s Sport&Avontuurbus en rijg je eigen zeepketting of maak je eigen grafittikunstwerk!

Ben jij een durfal en heb je zin in een snelle rit in de MAM’s zeepkist? Geef je dan op via sportavontuur@mamskinderopvang.nl.

Voor algemene info over de zeepkistenrace verwijs ik u naar www.notomatoeszeepkistenrace.nl.

Hieronder in het kort wat er die dag te beleven valt in Orderbos.

Wanneer gaat het gebeuren?
Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) in het Orderbos in het Middengebied (Berenkuil)

11.00 uur: Opening parcours
11.00 – 12.30 uur: Mogelijkheid om een testrit te maken
12.30 – 17.00 uur: Races
17.30 – 18.00 uur: Jurering mooiste zeepkist
18.00 uur: Prijsuitreiking

Nog meer leuks te doen?
Naast de Zeepkistenrace is er ook een groot Festivalterrein met diverse outdoor activiteiten, een speelterrein, een heuse filmset waar je aan een workshop deel kan nemen, zeepkistenwasstraat met spons gooi wedstrijden, DJ workshop, spetterpret, schminkhoek, pitstraat en gezellige kraampjes van winkeliers. En natuurlijk is er een groot horecaterras met cakejes versieren en pannenkoeken en pizza voor de kinderen en lekkere koffie, drankjes en hapjes voor de volwassenen. Blijf lekker hangen voor de laatste finaleraces en de prijsuitreiking. Alle ingrediënten voor een gezellige dag met natuurlijk spektakel van de Zeepkistenrace!

 

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact