Herfstfair 2013 MAM’s Jachtlaan

DSC01233.JPG

Op 23 september mochten wij aan de Jachtlaan weer een heerlijke Herfstfair beleven. Het weer werkte fantastisch mee dus het begon al goed. Vanaf 17.00 kwamen de ouders binnen lopen en stond er heerlijke herfstthee met kaneelstokjes klaar. Daarnaast was er natuurlijk ook een lekker sapje en een nootje waar van genoten kon worden en voor diegenen die al wat meer trek hadden stond er een lekkere  eigengemaakte champignonsoep klaar met kaasbroodjes. De kinderen konden boven de vuurkorf een lekker worstje roosteren wat erg gezellig was. Daarnaast was er nog een springkussen waar de kinderen hun energie op kwijt konden. Er werd naar hartenlust gesprongen en gek gedaan!

DSC01269.JPGDe Peutergroep gaf om 17.30 een schitterende poppenkastvoorstelling voor de kleintjes en verschillende BSO kinderen gaven een dans of muzikale voorstelling. Zo kwamen we tot de ontdekking dat de BSO meer talent in huis heeft dan wij al wisten!

Al met al was het een hele gezellige ontspannen middag en rond 18.30 waren de meeste ouders met hun kroost weer naar huis vertrokken. Een laatste paar ouders hielp nog met het opruimen van het springkussen en daar waren we heel erg blij mee want het was een hele klus!

Klik hier voor de foto’s.
DSC01242.JPG

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact