TSO Hertog van Gelre

tso hertog van gelre

Tevens bieden wij bij MAM’s Hertog van Gelre TSO aan voor de kinderen van Hertog van Gelre school.

TSO staat voor: “Tussen schoolse opvang”, ook wel overblijven genoemd. MAM’s Kinderopvang biedt dit tussen de middag van 12.00-13.15 uur, op de Hertog van Gelre school aan.

De kinderen nemen zelf hun lunch mee; brood en drinken en eventueel fruit, groente, cracker o.i.d. MAM’s wil dat kinderen overblijven met plezier. Hierbij horen dus goede, duidelijke afspraken en ook de vrijheid van ieder individueel kind om te kiezen wat te spelen, het is ten slotte vrije tijd van de kinderen.

MAM’s heeft in samenspraak met het team van de Hertog van Gelre afspraken en regels opgesteld voor de kinderen. Deze richtlijnen volgen de afspraken en regels van school waardoor het voor kinderen herkenbaar is en de lijn ook tijdens de middagpauze dus doorloopt. Kwaliteit en veiligheid is tijdens het overblijven een belangrijk gegeven.

De TSO coördinator van MAM’s zal samen met hulpouders het uur TSO begeleiden. De hulpouders zullen hiervoor een vrijwillige bijdrage ontvangen en aan scholing deelnemen.

De klassen eten onder begeleiding in hun eigen klas en gaan lekker binnen of buiten spelen. Binnen de TSO werken wij met een digitale ouderlogin. Binnen deze ouderlogin kunt u alle zaken voor de TSO van uit huis regelen. Wanneer u kiest voor een abonnement kiest u voor vaste dagen, en ontvangt u maandelijks vooraf de factuur op basis van 12 gelijke termijnbedragen per jaar. De kostprijs van één keer overblijven bedraagt dan €2,00. Kiest u voor een strippenkaart kunt u de TSO dagen flexibel afnemen en vooraf aan ons bekend maken via de ouderlogin. U ontvangt dan een factuur wanneer u een strippenkaart heeft aangeschaft. Per overblijf keer betaalt u dan €2,45.

De Ouder Login: uw persoonlijk account

  • Gaat u voor het eerst gebruik maken van de TSO, meldt u dan aan als nieuwe ouder.
  • Maakt u al gebruik van de TSO, dan kunt u hier als bestaande ouder inloggen.

Om u te helpen bij het aanmaken en beheren van uw persoonlijke account kunt u de gebruikershandleiding raadplegen.

Voor de TSO gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Als u gebruik maakt van de TSO, wordt u verondersteld bekend te zijn en akkoord te gaan met de inhoud ervan.

 

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact
by Max