Het is bijna Kerst!

Kerstballen - MAM's Kinderopvang

Kerst!

 

Sinterklaas is nog maar net het land uit of we kunnen al weer gaan genieten van kerstbomen, kerstballen, kerstbrood en kerstliedjes. Vanaf deze week is bij MAM’s de kerstsfeer goed te voelen. Elke groep heeft een mooi versierde kerstboom, er branden kaarsjes en we zingen met zijn allen kerstliedjes. Om iedereen het kerstgevoel te geven stond voor het kinderdagverblijf afgelopen dinsdag in het teken van een kerstlunch en was de BSO druk met een kerstborrel.
Op alle groepen van het dagverblijf waren de tafels mooi gedekt, we hadden allemaal lekkere hapjes zoals kerstbrood en kerstkransjes en er was chocolademelk en sinaasappelsap. Het was erg gezellig en iedereen was lekker aan het smikkelen.

Op de BSO is iedereen ook druk bezig geweest met het maken van soep, brood en koekjes. Buiten was het mooi verlicht met allemaal kaarsjes en natuurlijk de vuurkorf midden op het plein. Met een marshmallow boven het vuur of een kopje warme chocolademelk in de hand was het erg gezellig met alle kinderen en ouders.

Zo zijn we de kerstperiode mooi begonnen en kijken we uit naar de aankomende weken waarin we veel kerstliedjes zullen zingen, kerstknutsels zullen maken en af en toe een lekker kerstkransje zullen eten.

Fijne Kersttijd allemaal!

Klik op de afbeelding voor leuke foto’s van een zelfgemaakte lunch!

20141209_102814_resized.jpg

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact