Het Coronavirus

Beste lezer:

 

Het Coronavirus heeft grote invloed op ons maatschappelijk leven. Om deze tijd zo goed mogelijk door te komen moeten we de handen ineen slaan. Op onze MAM’s locaties wordt een groot beroep gedaan, zodat de noodzakelijke werkzaamheden en zaken doorgang kunnen vinden. Wij helpen graag, staan klaar voor een ieder die dat nodig heeft, alle onze MAM’s Specialisten dragen graag hun steentje bij! Daar ben ik trots op!

Onze diensten zijn momenteel alleen toegankelijk voor kinderen van ouder(s)/verzorger(s) die werkend zijn in de cruciale beroepen en die het niet lukt de opvang zelf te organiseren. Wij ondersteunen ook de basisscholen met de opvang tijdens de onderwijstijden.

Mocht u als ouder(s)/verzorger(s) geen contract hebben met MAM’s en werken in de cruciale beroepen en krijgt u de opvang voor uw kind niet georganiseerd, neemt u dan contact met ons op, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij danken al onze ouder(s)/verzorger(s) voor hun begrip en het thuishouden van de kinderen. Top dat u zo massaal gehoor geeft aan de oproep van de overheid.

Wij hopen dat u en uw kinderen deze uitdagende tijd in goede gezondheid doorstaan.

 

Heeft u vragen en/of wenst u meer info, bel ons gerust op 055 303 22 53. Of mail ons info@mamskinderopvang.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Mariëlle Kuipers- de Kloet

Directeur

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact