Jongensmiddag: schat zoeken!

Donderdag 27 december 2014

Vorige week op donderdagmiddag,  waren er bij MAM’s alleen maar stoere jongens! Met de camouflage strepen op de wangen en een zelfgemaakte knapzak in de hand gingen we op avontuur. De knapzak werd gevuld met wat drinken en een mandarijntje, maar er moest genoeg plek over blijven want de buit uit de schatkist moest er natuurlijk ook nog bij in kunnen!
De schatkaart bracht ons bij het park en daar moesten we opzoek naar de lintjes, want de lintjes zouden ons bij de schat brengen die erg goed verstopt was.
Het laatste lintje bracht de avonturiers bij een bruggetje, die helemaal mooi versierd was. Hier moest de schat vast ergens zijn. Ineens hoorden we vanuit de bosjes “we hebben de schat!”.

Response code is 404

Met elkaar haalden we de schatkisten uit de bosjes en wat zou er nou toch inzitten? Toen de schatkist open ging zagen we allemaal geld! Voor iedereen waren er briefjes en muntjes, en stiekem was het geld ook nog eens erg lekker! Wat was het een geslaagde jongensmiddag en wat hebben wij toch een stoere avonturiers bij MAM’s!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact