Kerstvakantie bij MAM’s Epe

Het is kerstvakantie en dat kan maar één ding betekenen binnen de BSO van MAM’s Epe: we gaan gezellige activiteiten ondernemen!

De eerste week van de kerstvakantie hebben de kinderen een lekkere lunch voorbereid voor zichzelf, maar ook voor de andere kinderen op het kinderdagverblijf. We hebben heerlijke croissantjes gemaakt en samen de tafel mooi gedekt. Om tussen alle drukke dagen door ook even uit te rusten, werd er ’s middags een leuke film gekeken.

De tweede week van de vakantie starten we met oud en nieuw nog vers in ons geheugen . De kinderen hebben het vuurwerk na gemaakt tijdens het knutselen en er werden onderling stoere verhalen gedeeld over het vuurwerk waarvoor zij wakker mochten blijven. We hebben mooie windhangers versierd en lekkere cakejes gebakken. Tijdens de vakantie wordt er ook veel buiten gespeeld, gezellig met je broertje of zusje van de peutergroep, of met een vriendje of vriendinnetje die je misschien al een tijdje niet hebt gezien!

We hebben de vakantie afgesloten met een leuke middag bij ’t Smallert. De kinderen hebben prachtige dinerkaarsen mogen maken. We begonnen met een lontje wat wel 24 keer gedompeld mochten worden in een bad. Na het dompelen hebben de kinderen een mooie vorm en kleur voor een kaars uitgezocht ! Het eindresultaat was prachtig.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact