MAM’s Jachtlaan restaurant geopend tijdens Avond 4 daagse

Beste ouders/ verzorgers van kinderen die meelopen met de avond 4 daagse,

 

De week van de avond 4 daagse komt al behoorlijk dicht bij. Van 17-20 juni gaan weer heel veel schoolkinderen 4 avonden lopen met op de laatste dag een feestelijke intocht en als beloning een medaille.

Voor ouders waarvan de kinderen naar de BSO Jachtlaan gaan is dit vaak een stressvolle week omdat de kinderen vaak al vroeg moeten verzamelen en ook nog gegeten moeten hebben. Daarom bieden wij bij MAM’s de Maaltijdservice aan voor de BSO kinderen die deze avonden lopen.

Voor deze week ziet het menu er als volgt uit.

  • Maandag:            Wraps
  • Dinsdag:              Zelfgemaakte pizza
  • Donderdag:        Aardappelsalade met vissticks

Wanneer u van deze Maaltijdservice gebruik wilt maken vragen wij u om uiterlijk vrijdag 7 juni aan ons kenbaar te maken of uw kind(eren) op één of meerdere dagen wil(len) mee-eten. Wij kunnen dan op tijd de boodschappen bestellen.

De kosten voor deze maaltijd bedraagt 2,50 euro en het geld dat wij hiermee ophalen zal gedoneerd worden aan Plan Nederland. Tijdens de maand juni besteden wij extra aandacht aan een project van Plan Nederland. Dit project heet ‘Trommelen voor toekomst’  en gaat over Afrika. De donatie zal gebruikt worden voor de veiligheid op school van met name meisjes in Afrika.

Wanneer u uw kind mee wil laten eten zie ik uw reactie graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerpaula Kuiper
BSO-coördinator
MAM’s Kinderopvang Jachtlaan

E-mail: bso@mamskinderopvang.nl

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact