Maissjeezen in Voorthuizen

maissjeezen (Custom)

Vanmiddag zijn wij met Merdi,Tijn,Meeke,Valentijn,Maurits,Marie en Nova naar Voorthuizen gegaan.
Er stond Maïs sjeezen op het programma ;maar wat dat nou eigenlijk was????
Gelukkig had juf Yolanda even op internet gezocht wat het was en zij kon dus uitleggen wat het was.Na een half uurtje rijden met de bus waren we er en gelukkig was het helemaal niet druk!
De kinderen konden een skelter uitzoeken en dan sjeezen maar over een parcours door een hoog maïsveld heen, leuk hoor met allemaal bulten en plassen!
En tja…..bij zo’n plas kom je wel eens vast te zitten, of bij een bult moet je soms wel eens even uitstappen om je skelter omhoog te duwen.
Na ruim een uur skelteren werd het wel even tijd om wat te drinken, maar wat doe je dan met je skelter???? Want na een pakje drinken wil je toch eigenlijk wel meteen door,heel simpel, je drinkt gewoon heel erg snel,maar na nog eens een half uur skelteren was het ook wel gezellig op de trampoline!! En werd er ook meer tijd genomen voor nog een pakje drinken, een soepstengel en nog een traktatie van Tijn en Meeke die voor het laatst waren en een lekker snoepje die juf in haar tas had gedaan..

Om kwart voor 4 nog afgesloten met een heerlijk ijsje ( het was tenslotte een ijsboerderij…) zijn we weer op weg gegaan naar Apeldoorn en MAM’S…..

Ook dit was weer een geslaagd uitje!!!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact