MAM’s OuderApp & Ouderportaal

Bij MAM’s Kinderopvang werken we met een MAM’s OuderApp . Hierin kunt u communiceren met de MAM’s Specialisten van uw groep, (ruil)aanvragen doen, afmelden, foto’s van uw kind(eren) bekijken en informatie van MAM’s ontvangen.

Foto2

Als ouders wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van uw kind bij de opvang. Natuurlijk doen we dat het liefst face-to-face. Maar om de informatievoorziening overzichtelijk en nog completer te maken, hebben we de MAM’s OuderApp ontwikkeld.

Foto of video

Totdat uw kind 1 een jaar is, krijgt hij of zij aan het eind van de dag een bericht in zijn digitale schriftje. Ook daarna zult u met regelmaat een foto of video van uw kind ontvangen. Zo krijgt u als ouders een kijkje in de MAM’s dag van uw kind. U wordt betrokken bij de thema’s die we behandelen en u houdt zo korte lijnen met de MAM’s Specialisten van uw kind.

Berichten

De MAM’s Specialisten kunnen u vanaf de groep rechtstreeks berichten sturen, en zelf kunt u ook berichten sturen naar de groep. Wilt u graag aan de groep vragen of ze morgen een tekening willen maken voor oma? Of wilt u doorgeven dat uw dochter morgen wordt opgehaald door haar tante? Dan kan dit via de App. De specialisten lezen ook overdag uw berichten en proberen deze tussen de bedrijven door ook gelijk te beantwoorden. Het spreekt hierbij voor zich dat de zorg voor de kinderen altijd prioriteit heeft boven het beantwoorden van de berichten. Bij dringende zaken verzoeken wij u altijd telefonisch contact op te nemen met de locatie.

Informatie

Alle informatie vanuit MAM’s Kinderopvang ontvangt u via de MAM’s OuderApp. Dat kan bijvoorbeeld belangrijke informatie zijn over sluitingsdagen, kinderziektes of studiedagen. Maar ook de uitnodigingen voor de feestjes en leuke activiteiten ontvangt u via de App.

Opvang afmelden of aanvragen

In de MAM’s OuderApp kunt u ook opvang afmelden of een extra opvangdag aanvragen. De App registreert de afwezigheid en spaart automatisch MAM’s Munten waardoor u op een ander moment weer extra opvang voor kunt afnemen, zoals dat in het ruilbeleid is vastgelegd. 

Downloaden

Het persoonlijk contact met u als ouder(s)/verzorger(s) is en blijft voor MAM’s het allerbelangrijkste. De samenwerking met Konnect vervangt op geen enkele manier het persoonlijk contact met ouders. Er komen hooguit MAM’s momenten bij, overal en altijd.

Het persoonlijk contact met u als ouder(s)/verzorger(s) is en blijft voor MAM’s het allerbelangrijkste. De samenwerking met Konnect vervangt op geen enkele manier het persoonlijk contact met ouders. Er komen hooguit MAM’s momenten bij, overal en altijd.

U kunt de MAM’s OuderApp op twee manieren downloaden. Wanneer u een Android telefoon of tablet heeft, download u de App via de Google Playstore. Heeft u een iPhone, dan kunt u de App downloaden via de App store voor Apple devices. U zoekt hiervoor op ‘OuderApp van Konnect’ of klikt hierboven op de button. Wilt u downloaden via de webbrowser? Ga dan naar www.mamskinderopvang.ouderportaal.nl

Inloggegevens

Zes weken voor aanvang van de plaatsing van uw kind ontvangt u automatisch een e-mailbericht met instructies om een wachtwoord in te stellen. Vanaf dat moment kunt u inloggen. Vanaf de eerste dag van plaatsing kunt u ook berichten sturen naar de groep en ruilingen doen of extra opvang aanvragen.

Inloggen kunt u met de volgende gegevens:

URL: mamskinderopvang.ouderportaal.nl
De gebruikersnaam: Het e-mailadres dat is aangegeven bij de inschrijving
Wachtwoord: Het wachtwoord dat u heeft aangemaakt

Veiligheid centraal

Uiteraard staan de veiligheid en privacy van uw kind voorop. Daarom delen we nooit ongevraagd foto’s en video’s van uw zoon of dochter. De MAM’s OuderApp biedt een veilige en afgeschermde omgeving waarin we informatie met u kunnen delen.

Foto’s zijn alleen zichtbaar voor ouders van kinderen die op de foto staan. We begrijpen dat u erg trots bent op uw kind en de beelden die gemaakt zijn bij MAM’s wellicht graag met vrienden en familie deelt. We willen u wel vragen om voorzichtig te zijn met foto’s waarop ook andere kinderen zichtbaar zijn. Bedenk dat een andere ouder er bezwaar tegen kan hebben dat u een foto van een kind openbaar maakt. We verzoeken u dit dan ook niet ongevraagd te doen.