MAM’s Babycoach vertelt

Alle binnen MAM’s werkzame babyspecialisten hebben inmiddels drie trainingsavonden bijgewoond, waarin de ontwikkeling en verzorging van baby’s tot 1 jaar centraal staan.

Een patform tot leren

Kennisoverdracht vanuit onze eigen Babycoach in opleiding werd gedaan, waarmee een prachtig platform tot leren met elkaar is geschapen. Door informatie over de manier waarop baby’s zich ontwikkelen en hun emotioneel welbevinden, kan het dagelijks handelen van onze collega’s binnen de babygroep nog beter afgestemd worden op de behoeften van onze jongste doelgroep.

Babycoack - baby okt 2014 - MAM's

Rust en bewegingsvrijheid

Toegewijd, bekwaam en liefdevol zetten onze babyspecialisten zich dagelijks in voor de ontwikkeling van de baby’s. MAM’s uitgangspunt is om baby’s een veilige plek te bieden, waar veel ruimte is voor lichamelijk contact, interactie en volop bewegingsvrijheid. Daarbuiten is het van belang baby’s de rust en regelmaat te bieden die hen tevens houvast geeft in een dag binnen MAM’s.

Collega’s geven aan bruikbare informatie en handvatten te hebben gekregen om hun persoonlijke ontwikkeling wat betreft het werken met baby’s nieuwe impuls te geven. “Ik ben ontzettend enthousiast en geïnspireerd, ik kan niet wachten om alles in de praktijk te gaan brengen”, aldus een babyspecialist.

Voor mij als trainer is het prachtig om samen te werken met collega’s die allen een passie voor baby’s hebben en de ontwikkeling van baby’s zo’n warm hart toedragen. Wij kijken terug op waardevolle trainingsavonden, waar een plek tot verder leren is ontstaan.

 

Marjella Bloo MAM’s Babycoach

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact