MAM’s op Hemelvaartsdag bij de Zeepkistenrace

Ook dit jaar was MAM’s weer aanwezig op Hemelvaartsdag tijdens de jaarlijkse Zeepkistenrace!

Groots uitgepakt met onze echte Sport&Avontuur bus en een kleinere,die tevens diende als verschoonplek voor baby’s, was MAM’s aanwezig. Na een helaas regenachtige ochtend, kwam het evenement tegen 13.00 uur toch goed op gang. Alle kinderen hadden de gelegenheid om bij ons gratis een zeepketting te maken of een heus groot graffiti kunstwerk te spuiten. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaaakt. Dit resulteerde in een fantastische kleurrijke omgeving op de plek van MAM’s.

Natuurlijk was onze MAM’s zeepkist dit jaar ook van de partij en is deze wederom goed door de keuring gekomen. Onze enige echte Isabel van de vestiging van Sport&Avontuur had de primeur de eerste tijd neer te zetten. Hierna volgden nog veel kinderen de weg naar beneden op het mooie parcours.

Tijdens dit evenement werd er dit jaar voor het eerst ook een parade gehouden. Alles wat beweegbaar en ludiek was, mocht hieraan deelnemen. MAM’s zou MAM’s niet zijn om ook hier zich te onderscheiden en een geweldige kleine natuurlijk rode Fiat 500 inclusief de witte stippen mee te laten rijden. Dit zorgde voor een hoop spektakel en helemaal toen de MAM’s strandballen vanuit de kleine auto werden gelanceerd.

Kortom, het was een zeer geslaagde gezellig en sportieve dag. Voor een impressie kunt u kijken op onze site.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact