Sinterklaasfeest MAM’s Canadalaan

Sinterklaas bij de  MAM’s kinderen aan de Canadalaan

Wat hebben we met elkaar een gezellige ochtend gehad. Alle kindjes met hun papa en mama kwamen gezellig naar MAM’s om samen het Sinterklaasfeest te vieren. Het was heerlijk druk, bijna alle kinderen waren gekomen en zelf opa’s en oma’s waren erbij om te genieten van dit feest. De kinderen deden bij binnenkomst hun zelfgeknutselde muts op, wat stond dat mooi allemaal!

Een gezellig Sinterklaasmuziekje stond aan en er was lekkers voor iedereen. Met elkaar zaten we in de kring en hebben veel en hard alle Sinterklaasliedjes gezongen die we kennen. Ook de papa’s en mama’s deden gezellig mee. De kinderen mochten Tara schminken als een echte piet, dat was leuk.

Toen het kringetje klaar was kregen alle kinderen een mooi cadeautje, wat was dat een verrassing. Hierna mochten alle kinderen samen met hun ouders een taai taai popje of een speculaasje versieren, dat was erg leuk en lekker!! De kinderen zaten heerlijk te smullen met elkaar. De ouders waren gezellig aan het kletsen, een ook wat lekkers aan het snoepen.

Alle extra kinderen en ouders gingen toen weer naar huis, en hebben we deze gezellige ochtend afgesloten.

Klik hier voor de foto’s.

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar!!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact