MAM’s Cooking van start bij de Jachtlaan

Veel ouders zijn na een dag hard werken moe en hebben vaak weinig zin om nog een volwaardige maaltijd te gaan koken. De kinderen zijn ook moe van een hele dag spelen, kunnen vaak niet lang wachten, worden hangerig en de gezelligheid van het samen eten is dan snel weg. Toch weten we hoe belangrijk het is gezond te eten om maar te zwijgen van de sociale en communicatieve waarde van het samen gezellig warm eten aan tafel.

We kunnen u met trots vertellen dat MAM’s Kinderopvang een samenwerking is aangegaan met Care & Cooking, een cateraar in Apeldoorn, die voor MAM’s betaalbare, lekkere, kwalitatief goede, verantwoorde en gezonde maaltijden aanbiedt, waarvan u thuis  met uw gezin kunt genieten.

We noemen deze maaltijdservice: MAM’s Cooking!

Wie is Care & Cooking?

Care & Cooking is een aanbieder van maaltijden en cateraar en verzorgd, onder andere, compleet en vers bereide maaltijden/lunches, diners met meerdere gangen en kookworkshops. Daarnaast zijn zij vaste smaakmaker van een aantal zorginstellingen waar jongeren met een lichamelijke beperking wonen. De klanten van Care & Cooking nemen geen genoegen meer met kant-en-klaar en massa, maar gaan voor smaak en gezond. Daarom staat Care & Cooking dagelijks in de keuken om met zorg verse en gezonde maaltijden klaar te maken!

Bestellen maaltijden MAM’s Cooking

Account aanmaken en inloggen
Als u voor het eerst wilt gaan bestellen dient u eenmalig een account aan te maken bij MAM’s Cooking. Dat kunt u doen door hier te klikken. Vervolgens ontvangt u op het opgegeven emailadres een activatielink waarmee u uw account activeert.

Heeft u uw account aangemaakt, dan kunt u voortaan uw bestelling plaatsen door hier in te loggen.

Menu bekijken
Eenmaal ingelogd heeft u inzicht in het menu van de komende dagen. Hier geeft u simpel aan welke dag u welke maaltijden wilt bestellen. U heeft elke dag keuze uit 2 menu’s, bij het menu kunt u de gewenste hoeveelheid aangeven. De maaltijden zijn verkrijgbaar in: Family Small, Medium, Large of Single Meal. Kies daarna de gewenste locatie van MAM’s Kinderopvang, hier zal op de desbetreffende dag uw maaltijd gekoeld voor u klaarliggen.

Bestellen
Bij het plaatsen van een bestelling dient u rekening te houden met de volgende uiterlijke besteldagen:

Bestellingen van Uiterlijk voor:
Maandag en dinsdag donderdag 18:00 uur
Woensdag en donderdag zondag 18:00 uur
Vrijdag en weekend dinsdag 18:00 uur


Bevestiging
Nadat u de bestelling geplaatst heeft, zal er een bevestiging van de bestelling naar u gemaild worden.

Betalen
De betaling van de MAM’s Cooking maaltijd gebeurt achteraf via de maandelijkse MAM’s factuur.
Dit gebeurt via onze automatisch incasso.

Retourneren
De schalen kunnen schoon weer ingeleverd worden op de MAM’s Kinderopvang vestiging. De schalen kunnen in de vaatwasser en indien nodig, met schuur- en/of ijzerspons gereinigd worden.

Folder MAM’s Cooking

MAM’s Cooking start eind maart op onze vestiging aan de Jachtlaan. In de komende drie maanden zullen alle MAM’s vestigingen kennismaken met MAM’s Cooking.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact