MAM’s de Kring op bezoek bij de Jachtlaan

Dinsdag 2 april zijn er kinderen van de Kring op bezoek geweest bij MAM’s Kinderopvang aan de Jachtlaan. Daar waren zij de lentefair aan het vieren, er waren allemaal knuffel dieren op bezoek. Het feestje begon om 17.00 uur, dus voor die tijd was er alle ruimte voor ons om de dieren te knuffelen.
Bij het kiesbord werd al snel duidelijk dat het de kinderen erg leuk leek om naar de Jachtlaan te gaan, binnen no-time waren er acht kinderen die mee wilden gaan! Daar eenmaal aangekomen zagen de kinderen al een ezeltje in de voortuin liggen. Uiteraard was dit de hit van de middag en hebben alle kinderen lekker met het ezeltje geknuffeld. Daar liepen ook twee jonge geitjes rond. Op het plein zaten in manden allerlei jonge dieren, varkentjes, kuikentjes, konijnen… Enthousiast stelden de kinderen vragen aan de boerin. Hoe oud zijn de dieren? Wat eten ze? Mogen we ze vasthouden?
Toen het tijd was om weer richting de Kring te gaan vroegen de kinderen of ze dat volgende week weer hadden; een geslaagde middag!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact