MAM’s & HipFitMam

HIPFITMAM23

Mijn naam is Suzan Koekkoek. Supertrotse eigenaar van HipFitMam, de vrouwenfysio! Door vrouwen, voor vrouwen. Omdat het soms gewoon prettig is om een vrouwelijke professional tegen over of naast je te hebben!

Vol enthousiasme geef ik op de maandag en donderdagavond op locaties van MAM’s, ZwangerFit & MamaFit (vaak (deels) vergoed door je zorgverzekering)

EN per oktober START ook MAMASUPERFIT! Voor alle moeders die wel van een uitdaging houden en dusdanig herstelt zijn dat ze hun lichaam weer ‘volle bak’ kunnen en willen belasten om zo het beste uit zichzelf halen! Uiteraard nog steeds met oog voor houding en optimaal gebruik van je lichaam, want dat is natuurlijk het grote voordeel van sporten bij een fysiotherapeut!

Speciaal voor jou als MAM’s-mama (to be) sport je altijd de eerste les gratis mee t.w.v. 12,50. Regelmatig zullen er speciaal voor jou, in de MAM’s-nieuwsbrief aanbiedingen langskomen! Meld je nu aan voor een van de trainingen via suzan@hipfitmam.nl! (Vermeld bij de inschrijving dat je via MAM’s komt. 

Verder kun je op de website hipfitmam.nl veel informatie vinden over alles rondom zwangerschap, bevallen, bekkenklachten en andere vrouwenzaken. Want hoe meer kennis we hebben, hoe beter we klachten kunnen voorkomen. En mocht je dan toch klachten hebben is het prettig om te weten waar je betrouwbare informatie kunt vinden over hoe nu verder: Op HipFitMam.nl en ook op de Facebookpagina vind je de nodige artikelen, workouts en casussen want, je bent niet de enige!

HipFitMam, voor meer KRACHT, meer ENERGIE, meer KENNIS.

Dus, wil je informatie of lekker komen trainen, stuur gerust een mail naar suzan@hipfitmam.nl of app/bel: 0624653730.

 

Sportieve groet, Suzan Koekkoek

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact