MAM’s Epe in de Stentor met de MAM’s Kinder Curling Cup

Kinderen verwend bij Kinder Curling Cup EPE- Vorig jaar een groot succes en dus dit jaar op herhaling: de MAM's Kinder Curling Cup. MAM's in epe houdt samen met Epe on Ice dit jaar het evenement op zaterdag 21 december, van 9.00 tot 14.00 uur. De Kinder Curling Cup is meer dan alleen curling. Voor de deelnemers is in en rond de schaatstent in het Loeffpark nog veel meer te beleven. Naast meedoen aan de curling competitie kunnen kinderen er cupcakes versieren, kerststukjes maken, gratis pannenkoeken eten en er is een dj om verzoekplaatjes bij aan te vragen. In teams van vier kunnen kinderen met elkaar de strijd aangaan voor de curling-cup. Voor de winnaars zijn geen kinderachtige prijzen weggelegd. De hoofdprijzen zijn bijvoorbeeld ICE watch-horloges, beschikbaar gesteld door juwelier Huijssoon in Epe of toeganskaartjes voor Heggies Speelschuur in Emst. Fayestelijke taarten verzorgt lopende de eendaagse curlingwestrijd als bijprogramma een wedstrijd cupcakes versieren. De mooiste Cup Cake wint een prijs van Faysetelijke taarten. Pannenkoekenrestaurant De Honingpot stelt een prijs beschikbaar voor degene die het mooiste kerstbakje maakt rondom de curling-cup. Een dj van Drive Inn Disco Empire, die op alle vrijdagen ook de tiererdisco verzorgt bij Epe on Ice, draait muziek gedurende de activiteiten van de kinderen. De schminkerie tovert kinderen om in ijsberen, sneeuwvlokjes of cup-cakes. De curling competitie wordt gespeeld met teams van vier spelers. Iedere speler krijgt twee culingschijven en mag deze over het ijs schuiven naar een cirkel. Om en om wordt een schijf geworpen. De ploeg met de schijf die het dichtst bij het midden van de cirkel ligt, is de winnaar. Elke wedstrijd duurt drie sets. MAM's heeft zich als organisator van de Kinder Curling Cup opgeworpen om te benadrukken dat sport en bewegen belangrijk zijn in haar activiteiten in de kinderopvang. Deelnemers aan de Curling Cup kunnen zich tot woensdag 18 december inschrijven met teams van vier spelers en een begeleider/coach. Inschrijfformulieren zijn bij vrijwel alle scholen verkrijgbaar en op de site www.epeonice.nl
Enthousiaste deelnemers aan de Kinder Curling Cup van vorig jaar.
Foto: Bert Hanekamp

Kinderen verwend bij Kinder Curling Cup

EPE- Vorig jaar een groot succes en dus dit jaar op herhaling: de MAM’s Kinder Curling Cup. MAM’s in epe houdt samen met Epe on Ice dit jaar het evenement op zaterdag 21 december, van 9.00 tot 14.00 uur.
De Kinder Curling Cup is meer dan alleen curling. Voor de deelnemers is in en rond de schaatstent in het Loeffpark nog veel meer te beleven. Naast meedoen aan de curling competitie kunnen kinderen er cupcakes versieren, kerststukjes maken, gratis pannenkoeken eten en er is een dj om verzoekplaatjes bij aan te vragen.
In teams van vier kunnen kinderen met elkaar de strijd aangaan voor de curling-cup. Voor de winnaars zijn geen kinderachtige prijzen weggelegd. De hoofdprijzen zijn bijvoorbeeld ICE watch-horloges, beschikbaar gesteld door juwelier Huijssoon in Epe of toeganskaartjes voor Heggies Speelschuur in Emst.
Fayestelijke taarten verzorgt lopende de eendaagse curlingwestrijd als bijprogramma een wedstrijd cupcakes versieren. De mooiste Cup Cake wint een prijs van Faysetelijke taarten. Pannenkoekenrestaurant De Honingpot stelt een prijs beschikbaar voor degene die het mooiste kerstbakje maakt rondom de curling-cup.
Een dj van Drive Inn Disco Empire, die op alle vrijdagen ook de tiererdisco verzorgt bij Epe on Ice, draait muziek gedurende de activiteiten van de kinderen. De schminkerie tovert kinderen om in ijsberen, sneeuwvlokjes of cup-cakes.
De curling competitie wordt gespeeld met teams van vier spelers. Iedere speler krijgt twee culingschijven en mag deze over het ijs schuiven naar een cirkel. Om en om wordt een schijf geworpen. De ploeg met de schijf die het dichtst bij het midden van de cirkel ligt, is de winnaar. Elke wedstrijd duurt drie sets.
MAM’s heeft zich als organisator van de Kinder Curling Cup opgeworpen om te benadrukken dat sport en bewegen belangrijk zijn in haar activiteiten in de kinderopvang.
Deelnemers aan de Curling Cup kunnen zich tot woensdag 18 december inschrijven met teams van vier spelers en een begeleider/coach. Inschrijfformulieren zijn bij vrijwel alle scholen verkrijgbaar en op de site www.epeonice.nl

Bron: Stentor Epe 19 november

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact