27 januari- MAM’s Epe informatieavond ‘veiligheid en kleine verwondingen’

logo-cjg

Op woensdagavond 27 januari staat er een MAM’s informatieavond gepland. Deze avond staat in het teken van ‘veiligheid en kleine verwondingen.’ Vanuit het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) zal Gerrie Roetert deze avond verzorgen. De avond start om 20.00 uur onder het genot van een kop koffie of thee. De avond zal starten vanaf minimaal 15 aanmeldingen. Mocht u bij deze avond aanwezig willen zijn, dan kunt u zich opgeven via epe@mamskinderopvang.nl

Inhoud van de avond:
De meeste ongelukken met jonge kinderen gebeuren in en om het huis. Helaas vaak als de ouder gewoon in de buurt is. Tijdens deze themabijeenkomst kijken we hoe een gevaarlijke situatie voor kinderen kan ontstaan en wat je als ouder kunt doen om dit te voorkomen. Wat doe je als er toch een ongelukje is gebeurd? Is er dan een goede verbandtrommel in huis en weet je ook hoe  die te gebruiken?
Deze bijeenkomst is geen kinder-EHBO-cursus, maar aan het eind ervan weet je wel wat je wél of juist beter níet kunt doen bij huis-, tuin- en keukenongelukjes. Je ontvangt een handig boekje met alle informatie, zodat je die thuis nog eens rustig kunt doorlezen en toepassen als dat nodig is.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact