MAM’s extra’s

MAM’s biedt graag wat extra’s, daarom werken we samen met ondernemers die aansluiten bij de kwaliteit die we zelf altijd voor ogen hebben.

Mams-kinderopvang-Ouderapp

MAM’s Ouder App

altijd op de hoogte

Een goed persoonlijk contact tussen ouders, pedagogisch medewerkers en management is een eerste vereiste voor een optimale kwaliteitsbeleving van de kinderopvang. Helaas is het meest geschikte contactmoment zelden voor iedereen hetzelfde. Een veilige en persoonlijke internetondersteuning via Konnect biedt uitkomst. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

LR_Voedingsmama_2022-24 (1)

Voedingsmama

(kinder)voedingscoach

Een gezond voedingspatroon voor het hele gezin, dat is de inzet voor Josanne Witjes-van Bennekom, kindervoedingscoach en orthomoleculair adviseur. In haar praktijk Voedingsmama ondersteunt ze gezinnen bij de zoektocht naar een gezond voedingspatroon.

Josanne ondersteunt bij:
– selectief eetgedrag
– melkvoeding en eerste hapjes
– lichamelijke klachten (zoals eczeem, buikpijn, hoofdpijn en vermoeidheid)
– onder- en overgewicht (zowel bij kinderen als volwassenen)
– het aanleren van een optimaal voedingspatroon en gezonde voedingsgewoontes

Josanne biedt persoonlijke begeleiding, maar ook cursussen en workshops. Daarnaast heeft ze twee boeken geschreven: het (werk)boek ‘Gezonde voeding voor kinderen’ en het prentenboek ‘Eten als een superheld’.

Mams-kinderopvang-Babyvisie

Baby Visie

Echografiebureau

Sinds 1 januari 2018 is Baby Visie gevestigd bij MAM’s Kinderopvang aan de Canadalaan. Talitha Buitenhuis een ervaren echoscopiste, zal u hier in een prettige en ontspannen sfeer uw ongeboren kindje te laten zien. Deze beelden worden gemaakt in zowel 2D en 3D/4D. Uiteraard krijgt u bij de beelden de nodige uitleg. Er wordt gewerkt met de nieuwste moderne apparatuur om de beelden zo optimaal mogelijk te maken. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze website.
Graag tot ziens bij Baby Visie.
Talitha Buitenhuis