MAM’s extra’s

MAM’s biedt graag wat extra’s, daarom werken we samen met ondernemers die aansluiten bij de kwaliteit die we zelf altijd voor ogen hebben.

Mams-kinderopvang-Ouderapp

MAM’s Ouder App

altijd op de hoogte

Een goed persoonlijk contact tussen ouders, pedagogisch medewerkers en management is een eerste vereiste voor een optimale kwaliteitsbeleving van de kinderopvang. Helaas is het meest geschikte contactmoment zelden voor iedereen hetzelfde. Een veilige en persoonlijke internetondersteuning via Konnect biedt uitkomst. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

Stories-of-Light-Photography-Aletta-de-voedingscoach-2022-50

Voedingscoach

Aletta Jeths

Voel jij je niet happy in je lijf? Overweeg jij wel eens om een dieet te volgen omdat je wilt afvallen?

Ik denk dat het volgen van een dieet alleen op de korte termijn werkt en niet voor de lange termijn. Ik laat vrouwen weer vertrouwen op hun intuïtie en luisteren naar hun lijf als het op eten aankomt. Bij MAMs kinderopvang begeleid ik vrouwen in groepsverband om weer intuïtief te gaan eten.

Door weer te gaan luisteren naar je innerlijke signalen creëer je voor jezelf rust rondom eten, heb je meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. Je hebt meer energie om goed voor jezelf en je gezin te zorgen. Als je een intuïtieve eter wordt, hoef je nooit meer een dieet te volgen!

Mams-kinderopvang-Babyvisie

Baby Visie

Echografiebureau

Sinds 1 januari 2018 is Baby Visie gevestigd bij MAM’s Kinderopvang aan de Canadalaan. Talitha Buitenhuis een ervaren echoscopiste, zal u hier in een prettige en ontspannen sfeer uw ongeboren kindje te laten zien. Deze beelden worden gemaakt in zowel 2D en 3D/4D. Uiteraard krijgt u bij de beelden de nodige uitleg. Er wordt gewerkt met de nieuwste moderne apparatuur om de beelden zo optimaal mogelijk te maken. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze website.
Graag tot ziens bij Baby Visie.
Talitha Buitenhuis