MAM’s extra’s

MAM’s biedt graag wat extra’s, daarom werken we samen met ondernemers die aansluiten bij de kwaliteit die we zelf altijd voor ogen hebben.

Mams-kinderopvang-Ouderapp

MAM’s Ouder App

altijd op de hoogte

Een goed persoonlijk contact tussen ouders, pedagogisch medewerkers en management is een eerste vereiste voor een optimale kwaliteitsbeleving van de kinderopvang. Helaas is het meest geschikte contactmoment zelden voor iedereen hetzelfde. Een veilige en persoonlijke internetondersteuning via Konnect biedt uitkomst. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

Mams-kinderopvang-HipFitMam

HipFitMam

ZwangerFit & MamaFit

HipFitMam geeft trainingen en consulten voor zwangere vrouwen en moeders door gespecialiseerd fysiotherapeuten.
Binnen de fysiotherapie staat de vrouwenbuik en het bekken centraal. Door gerichte diagnostiek met behulp van echografie en een uitgebreid gesprek maken we een persoonlijk plan. Dit om uw buik, rug, totale core en body (bijvoorbeeld bij een diastase) optimaal te laten functioneren.
Mijn missie is om vrouwelijk Apeldoorn fit en energiek te maken en houden!

Dus, gunt u uzelf ook de tijd om fitter en energieker te worden, of u heeft een andere vraag, neem dat contact op via mijn website.

Tot snel bij HipFitMam.
Suzan Koekkoek

Mams-kinderopvang-Babyvisie

Baby Visie

Echografiebureau

Sinds 1 januari 2018 is Baby Visie gevestigd bij MAM’s Kinderopvang aan de Canadalaan. Talitha Buitenhuis een ervaren echoscopiste, zal u hier in een prettige en ontspannen sfeer uw ongeboren kindje te laten zien. Deze beelden worden gemaakt in zowel 2D en 3D/4D. Uiteraard krijgt u bij de beelden de nodige uitleg. Er wordt gewerkt met de nieuwste moderne apparatuur om de beelden zo optimaal mogelijk te maken. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze website.
Graag tot ziens bij Baby Visie.
Talitha Buitenhuis