MAM’s Gourmands

Afbeelding1Veel ouders zijn na een dag hard werken moe en hebben vaak weinig zin om nog een volwaardige maaltijd te gaan koken. De kinderen zijn ook moe van een hele dag spelen, kunnen vaak niet lang wachten, worden hangerig en de gezelligheid van het samen eten is dan snel weg. Toch weten we hoe belangrijk het is gezond en goed te eten om maar te zwijgen van de sociale en communicatieve waarde van het samen gezellig warm eten aan tafel.

Daarom gaan we bij MAM’s een warme maaltijd aanbieden, maar MAM’s zou MAM’s niet zijn als zij het niet anders zou doen. Daartoe gaat MAM’s in samenwerking met Plaisirs Gourmandseen betaalbare, lekkere, kwalitatief goede, verantwoorde en gezonde meeneemmaaltijd aanbieden, waarvan u thuis met uw gezin kunt genieten.

We noemen deze warme maaltijdservice:

“MAM’s Gourmands”

Logo MAM's Gourmands

Wie/Wat is Plaisirs Gourmands?

Plaisirs Gourmands (letterlijk: het plezier van de fijnproever) is een cateringbedrijf uit Apeldoorn, dat verse en smaakvolle gerechten bereidt voor mensen die willen genieten van een verantwoorde en heerlijke maaltijd, kortom van eten waar je blij van wordt en gezond bij blijft.

Virginie Korteling is de spil van dit cateringbedrijf. Ze wil dat Plaisirs Gourmands een combinatie is van passie, kwaliteit en aandacht voor een ultieme smaakbeleving. Ze is net zo gek op lekker eten als haar gasten. Elke dag aandacht geven aan gezond, heerlijk en bewust eten, door te werken met zoveel mogelijk verse, natuurlijke en pure ingrediënten voor smaakvolle en authentieke gerechten. De gasten laten genieten van elk eetmoment op een toegankelijke en plezierige manier die aansluit bij een druk leven.
Dat is haar missie met Plaisirs Gourmands. Klik hier voor meer informatie

De start van MAM’s Gourmands vindt voor de kinderen van MAM’s Jachtlaan al a.s. donderdag 19 juni  plaats. De kinderen die zich hebben ingeschreven voor de maaltijdservice i.v.m. de avondvierdaagse gaan genieten van een heerlijke maaltijd van MAM’s Gourmands. Virginie maakt deze maaltijd natuurlijk met de kinderen die deze middag voor het Kookcafé hebben gekozen.

Samen gaan ze de MAM’s Gourmands Burger maken: een gezonde burger vol volwaardige voedingswaarden  en -stoffen en verrukkelijk! Klik hier voor het geheime recept

hamburger

Op ons zomerfeest aanstaande maandag 23 juni is MAM’s Gourmands aanwezig met een proeverij om u alvast kennis te laten maken met de heerlijke gerechten die Virginie  de week erna voor ons gaat bereiden. In deze week  van 31 juni t/m 4 juli, draaien we een pilot en kunt  u verder kennismaken met MAM’s Gourmands. Verdere informatie krijgt u nog van ons.

Bon appetit!

 

Virginie Korteling en Mariëlle Kuipers

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact