MAM’s Gourmands nu ook bij MAM’s Montessori!

Verantwoord smullen voor het hele gezin

MAM’s Gourmands is er voor alle ouders die graag vers en gezond met hun gezin willen eten maar niet altijd de tijd hebben om dit allemaal zelf klaar te maken.” Veel ouders zijn na een dag hard werken moe en hebben vaak weinig zin om nog een volwaardige maaltijd te gaan koken. De kinderen zijn ook moe van een hele dag spelen, kunnen vaak niet lang wachten, worden hangerig en de gezelligheid van het samen eten is dan snel weg. Toch weten we hoe belangrijk het is gezond en goed te eten om maar te zwijgen van de sociale en communicatieve waarde van het samen gezellig warm eten aan tafel. Daarom gaat MAM’s samen met Plaisirs Gourmands in samenwerking om een betaalbare, lekkere, kwalitatief goede, verantwoorde en gezonde meeneemmaaltijd aanbieden, waarvan jullie thuis met jullie gezin kunnen genieten. We noemen deze warme maaltijdservice: “MAM’s Gourmands”! – See more at: http://www.plaisirsgourmands.nl/mamsgourmands/

Proefweek

Op vrijdag 5 september, tijdens het startfeest hebben veel ouders en kinderen al mogen proeven van het heerlijke eten dat Virginie tijdens de proeverij had bereid. De reacties waren zeer positief.
Vanaf 22 septembertot en met 26 september zal er een proefweek aan de Jachtlaan zijn om alvast verder kennis te maken met de heerlijke gerechten van MAM’s Gourmands. Deze week kunnen ouders alvast proberen hoe prettig het is om gelijk als u uw kindje ophaalt een heerlijke gezonde maaltijd mee te nemen en deze gezellig thuis samen op te eten zonder eerst te hoeven koken. Tijdens de proeverij bij ons startfeest hebben de eerste ouders zich al aangemeld om tijdens de proefweek gebruik te maken van MAM’s Gourmands.

Vanaf 4 september zal MAM’s Gourmands elke dag te bestellen zijn.
Mocht u voor de proefweek een bestelling willen doen kunt u het onderstaande stappenplan volgen. Belangrijk om daarbij rekening te houden dat de bestelling altijd minimaal 1 dag van te voren binnen moet zijn.
Hoe werkt het bestellen bij MAM´s Gourmands: Klik hier voor het te volgen 5 stappenplan.

Verantwoord eten voor het hele gezin

Verantwoord eten voor het hele gezin

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact