MAM’s Kinderopvang komt in actie voor Serious Request!

Ruim 200 BSO kinderen van  MAM’s Kinderopvang hebben donderdagmiddag in het Oranjepark samen een mooi bedrag bij elkaar gerend voor het goede doel: het herenigen van ouders en kinderen, die elkaar zijn kwijtgeraakt door een ramp of een conflict.

Om 15.45 uur blies Daniëlle van der Kolk van MAM’s Kinderopvang op de toeter om te starten met een warming-up onder begeleiding van Vanessa Troost. Na 15 minuten klonk er wederom een toeter en werd er gestart met de eerste groep lopers. En wat waren ze gemotiveerd! Na weken van voorbereiding en zoeken van sponsoren werd er per groep 15 minuten rondjes gerend rondom de vijver van het Oranjepark in Apeldoorn! Na afloop van de loop mochten de kinderen  genieten van een drankje, bakje popcorn en een appel en moedigden ze de andere kinderen enthousiast aan!

Om vijf uur was het zover, de bekendmaking van het bedrag wat de kinderen samen bijeen gelopen hadden voor Serious Request!

Eigenaresse Mariëlle Kuipers nam het woord en samen met Félien, Lars en Stan en alle andere kinderen  en aanwezigen, werd de cheque onthuld. Met de sponsorloop is het fantastische bedrag van €1411,50 opgehaald en dat maakt samen met wat we al hebben opgehaald met de Midzomerfeesten een mooi “voorlopig” bedrag van €2386,50.

Graag willen we onze sponsoren bedanken: Designheld, Bonenberg Groente- en Fruithandel, SVA vervoer, Feestshop Joop Brouwer, Gisela en Jacques, Gemeente Apeldoorn, Politie Apeldoorn en natuurlijk iedereen die de kinderen hebben gesponsord! Ook bedanken we de mensen die langs de lijn stonden om de kinderen aan te moedigen.

De acties binnen MAM’s komen hiermee nog niet tot een eind. Zaterdag 25 november is er voor de ouders van MAM’s een mogelijk om “rustig” te gaan Sint Shoppen. MAM’s Canadalaan opent die dag haar deuren en de kinderen kunnen dan heerlijk komen spelen, knutselen en koken, terwijl hun ouders inkopen doen. MAM’s zal per kind een bijdrage hiervoor vragen en uiteraard gaan alle opbrengsten naar Serious Request.

In week 50 (11-15 dec) wordt er bij alle MAM’s BSO locaties een kerstbuffet georganiseerd, die geheel verzorgd wordt door de kinderen. Ouders, opa’s en oma’s,  oppas, buurman, buurvrouw etc. worden van harte uitgenodigd om samen hiervan te komen genieten. Ook voor deze actie wordt een bijdrage gevraagd.

 

Wij zijn benieuwd wat voor bedrag er uiteindelijk op de cheque zal komen te staan die wij als MAM’s donderdag 21 december bij het Glazen Huis zullen gaan aanbieden.

 

 

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact