MAM’s Koningsspelen -24 april

MAM’s viert op dinsdag 24 april 2018 de MAM’s Koningsspelen!!

Na een overweldigend succes voorgaande jaren organiseert MAM’s dit jaar  weer de  ‘’Koningsspelen” in haar kinderopvang door met alle peuters en kinderen van de BSO een Koningssportdag te organiseren.

In 2013 is dit voor het eerst geïntroduceerd in het basisonderwijs en het was direct een groots succes!

Dit jaar wordt het dan ook voor de 6e keer georganiseerd. Onze Koning Willem-Alexander is een echte sportliefhebber, net als MAM’s. Hij schaatste de Elfstedentocht, liep de marathon van New York en was jaren lid van het Internationaal Olympisch Comité. Koning Willem-Alexander blijft het sporten van de jeugd actief stimuleren, omdat het erg belangrijk is voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling. MAM’s ondersteunt deze visie geheel en organiseert daarom op haar locatie bij Victoria Boys de Koningssportdag een belangrijk onderdeel van de Koningsspelen voor alle peuters van MAM’s en voor MAM’s BSO kinderen. (van alle MAM’s locaties)

Alle vestigingen komen zelf met een busje naar de locatie aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn. Het terrein van voetbal club Victoria Bos. De kinderen van het KDV zullen in de ochtend gaan “sporten” en in de middag komen de BSO kinderen met hun eigen MAM’s Specialist naar deze gezellige sport- en speldag! Kom jij ook? Trek dan sportieve (oranje of rood,wit blauwe) kleding aan!

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact