MAM’s Koningsspelen

Wat een geweldige dag was het vandaag! Op en top oranje gekleurd. Het was een feest om zowel de peuters als de grote BSO -kinderen in actie te zien bij onze eigen MAM’s Koningsspelen.

In de ochtend zijn de peuters van hun eigen locatie opgehaald door de grote MAM’s Sport&Avontuur bus. Dit alleen was al een spektakel: blije gezichten vol trots dat ze in de grote bus mochten. Eenmaal aangekomen, hebben we gezellig oranje limonade gedronken en wat lekkers gegeten. Daarna gingen de peuters aan de slag. Het programma bestond uit 6 activiteiten. Zo werd er o.a. een estafette gelopen met oranje vlaggetjes en werd  er gemikt met ballen in een emmer en natuurlijk ontbrak het schminken en stoepkrijten niet in de activiteiten. Wat een prachtige tekeningen zijn er gemaakt. Aan het einde van de ochtend stond er een heus Koningsmaal klaar op de tafels buiten. Er werd heerlijk gesmuld en voordat iedereen de grote bus weer in mocht, kregen alle peuters nog een mooie strandbal mee om thuis en in de vakantie een hoop plezier mee te kunnen maken. ’s Middags werden alle kinderen van de BSO opgehaald van school door de grote MAM’s bus. Eenmaal aangekomen, konden de kinderen niet wachten totdat de activiteiten van start gingen. Wat een hoop spektakel opleverde was de estafette met kruiwagens:  kinderen in de kruiwagen en iemand erachter om een parcours af te leggen. Ook waren er hilarische momenten bij het spijkerbroek hangen. We hebben versteld gestaan hoe lang sommige kinderen dit vol hielden.

Na een zeer geslaagde middag was het tijd voor gezellig samen zijn met verantwoorde gezonde snacks. De oranje wortels vielen dan ook goed in de smaak bij de kinderen. Daarna reed de bus weer de route terug met voldane, gelukkige gezichten.  Ook deze groep kreeg een mooie MAM’s strandbal mee naar huis.

Kortom: wegens het daverende succes van dit jaar, zullen er volgend jaar  wederom de MAM’s Koningsspelen gehouden worden.

Voor leuke impressies kunt u kijken op onze website!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact