MAM’s Minicollege Montessori op schoolreisje naar Burgers Zoo

 

Woensdag 16 april was het dan zover: het schoolreisje naar BurgersZoo!
Alle kinderen van Montessorischool Passe Partout gingen op schoolreisje en daar horen nu natuurlijk ook alle 3-jarigen van MAM’s bij!

Gewapend met een bolderwagen vol reservekleren, pakjes drinken en soepstengels, gingen we richting Arnhem.

Twee MAM’s bussen achter de grote bussen aan.
In het park kwamen we direct terecht bij de Pinguïns, dat was een leuk welkom. Na een mooie ronde gemaakt te hebben langs verschillende dieren, die allemaal erg blij werden toegezwaaid door onze kinderen, kwamen we terecht bij een indoor Jungle. Een plek waar de kinderen zelf konden klimmen en klauteren. Meteen een handige plek voor een pakje drinken met soepstengel.
Na de onderbreking zijn we rechtstreeks naar de Bush gegaan. Wat was het hier warm! Allemaal mooie vogelgeluiden hoorden we. We hebben flink gezweet, want het was niet alleen warm, maar ook nog eens heuvelachtig. Nadat we door de Bush gelopen waren, kwamen we terecht in de oceaan. Eindelijk konden we de haaien zien!
De mooiste vissen zwommen om ons heen. We hebben zelfs Nemo gezien! Even later zwommen de vissen zelfs boven ons. Het zag er geweldig uit.

Na alle indrukken van het grote aquarium konden we buiten in het zonnetje bijkomen. Bij de speeltuin aten we lekker patat en dronken we limonade. Na het eten en drinken konden de kinderen lekker spelen in de speeltuin. Sommige kinderen renden vrolijk de speeltuin in, de anderen moesten even bijkomen. Een fijn rustmomentje in de zon bij juf op schoot, of even liggen in de bolderwagen!
Na gezellig gespeeld te hebben in de speeltuin, zijn we nog een rondje langs slangen, apen en andere dieren gelopen. Toen was het alweer tijd om richting de uitgang te gaan.
Het gehobbel, de warme busjes en natuurlijk alle indrukken, zorgden ervoor dat de meesten kinderen al snel in slaap vielen in de bus.

We kijken terug op een erg geslaagde en gezellige schoolreis met veel zon!

Klik hier voor de foto’s van deze gezellige dag.

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact